Ulbsss Bu alerji huysuzluğundan sonra saatte bir uyanıyor hanımlar gecede uyanıp uyumak istemiyor ağlaya ağlaya zor uyutuyorum yaşayan var mı ne yapmam lazım
Ucansupurge Ulbsss bizimde çok oluyor bu malesef fön Makinesi ve emzikle uyutuyoruz kucağımıza hafif hafif sağlayarak uykuya dalar gibi olunca telefondan fön Makinesi sesi açıp sesi hafif kısıp yakınına koyuyoruz 🤗
Secuuss Ulbsss benm kızımda hep böyle doğdugundan beri hatta bazen mukuslu kaka yapıyodu kakası hep cıvık 3 doltora gittm bi test yapmadılar şimdi 2 numara mamaya gectik üç gecedir uyumuyor cocuk kakası daha cıvık oldu su gibi resmen gece ıkınmaktan uyuyamıyor sürekli pırt pırt sabaha kdr sallıyorum mecbur akşam sadece kimyon verdim 2-3 saat öle uyudu sonra yine devam alerjik oldıgınu nasıl öğrendinz acaba
Ulbsss Boranimmm bizde olmadı olmadı ama kakada kan , mukus meme reddi vucudunda egzama kızarıklık , huysuzluk uykusuzluk tuvalet gecikmesi popo ağzı kızarıklığı bağırsakdan gelen sesler gürültülü kaka yapma canım
Boranimmm Ulbsss Benimde yüzünde küçük sivilceler var arada yeşil kaka karın guruldamasi emzirirken var. Bide gazı baya arttı. Mukuslu kaka doğduğundan beri var tabi ilk çocuk tam nasıl olur bilmiyom.bende tavuk ve yumurtadan suphelendim
Ulbsss Secuuss aşırı derecede döküntüsü vardı doktorumuz Besin alerjisini gösteriyor diyip diyete başlattı vücudu hep geçti kaşıntısı geçti sadece uyumuyor zor uyuyor neden bilmiyorum bgn kontrolümüz var soracağım
Ulbsss Boranimmm yok ilaç yok yok eğer bebişiniz rahatsa tabi bizim kaşıntımız çıktu damla verdi bir de döküntümüz vardı krem verdi doktorumuz
Boranimmm Ulbsss bize de damla verdi aile hekimi ne alaka dedim kaşıntı pazartesi doktora götüreyim bütün belirtiler var bizde kan hariç