Ahlasbebekveannesi Asafiminannesi evet veriliyor hatta yoğurttan daha besleyici olduğu için evde mayalama imkanınız varsa kendiniz yapıp verebilirsiniz
tasyan Asafiminannesi Doktorumuz verebilirsin dedi yoğurda geçtikten sonra 3. Haftada. 6,5 aylık bebeğim. Ama ben kefir mayası bulamıyorum, İstanbul da elinde olan varsa gelip alabilirim ücretiyle. Marketten hazır kefir alıp vermek istemiyorum
Asafiminannesi Ahlasbebekveannesi kefirle yaptiginiz tarif var mi bebegime yapsam internetten vaktim cok karisik tarifler bide kefir isitiliyor mu kendim hep orman meyveli ictim soguk ama bebege veremem soguk
Ahlasbebekveannesi Asafiminannesi bende cesaret edip denemedim yapıp vermeyi bebek hemşiremiz ozellikle kefir ver bagirsak florası icin cok besleyici demişti hatta ek gidaya yeni geçişlerde ben direk kefirle baslamanizi oneririm demisti bebeklerin bagirsak içlerinde minik minik kıllar varmış onları güçlendiriyormuş ne kadar dogru bilmiyorum.
Lezginka tasyan endanem marka kefir mayası üniversite lab.ında hazırlanıyor ben oradan alıyorum, organik olduğunu biliyorum. Tavsiye ediyorum. Migrosta satılıyor
buselidunya Asafiminannesi ben meyveler ile karıştırıyorum, mesela muz elma bisküvi pekmez tahin böyle blendırdan geçirip veriyorum seviyor🥰
buselidunya Asafiminannesi yok hayır ısıtılmıyor yoğurt gibi düşünün, ben dolapta saklıyorum yedirmeden beş dk önce falan çıkarıyorum öyle veriyorum