Etipuff_Suratt_Bebikk Kızlar 2 kez post aciyorm bugün 6 ay aşısı oldu kızım smdi uykudan uyanip kustu aşıdan sonra böyle olur mu acil cevap verin doktora goturimmi , birde ilk defa tadım yapti elma verdim püre seklinde o da kusma yaptirur mi lütfen cevap verin
Gozd3 Aşıdan kaynaklı olduğunu sanmam ateş ve ağrı yapar bundan kaynai huzursuzluk olur ama ilk kez tadım yaptığın yiceklerden olabilir benim bebegimde yumurta yedikten sonra koca insan gibi kusmustu 4 gün ara verip yeniden denedim yine kustu dr yazdım hemen oda yumurtaya ara verelim 8 aya kadar demisti ciddende yumurtadan sonra hiç o kadar kusma olmadi 8. Ayda tekrar denedim bu sefer hiç bisey olmadi. Bebekler hazmedemeye biliyor o aylarda ilk kez tadım yaptığın şeylere çok dikkat et verdikten sonra uykusunda bile takip et bi kac gun dr a yaz numarası varsa
Etipuff_Suratt_Bebikk Gozd3 ya bulunduğum yerde tek cocuk soktoru var o da yeni atanmis çok bisey bilmiyo kendi çabalarımla bisiler yapmaya calisiyom benmde ilk aklıma gelen usutme yada tadim dan kaynakli oldugu geliyo ama bilemedm asi da oldu bugun