Hafsa_anne Kızım 2.5yaşında gündüz 3saat rahat uyuyor ama herzaman değil tabiki. Gece de 11 saat uyuyor. Normal mi acaba? Sizin bebişler nasıl uyuyor
NukleerBaslikliKiz Hafsa_anne Maşallah de dilini falan ısır😀 20 aylık gece 10 saat uyuyo gündüz 15 dk 😀
Mom4565 Hafsa_anne benim oğlum 2 buçuk yaşındayken 5 saat uyurdu gündüz uykusu gece uykusunu da hiç etkilemezdi uyukuyu çok severdi normla bence .
tosbikyanak-ela- Hafsa_anne keskie benim kızımda uyusa. Hastalıktan her yerim dökülüyor su saat oldu daha tık yok bayılmak üzereyim😔
Nimetdogann Yat kalk dua et bacım 27 aylık oğlum gündüz hiç uyumaz gece 1-2 onu da ben zorla uyuturum uyutmazsam aklına bile gelmez uyumak
MelinayAsel29 Hafsa_anne kansizlikta uyku yapar ama sizinki iyi yani normal benim kizim da 3 saatte oldugu oluyor
Mom4565 Hafsa_anne uyukuyu seviyordur canım bende götürdüm doktora demek ki uykuya ihtiyacı var hala degerlerinde sorun yok bırak uyusun dedi
MelinayAsel29 Hafsa_anne normal bence. Kizim 19 aylik gunduz 2 saat uyur aksam 10 da yatar sabah ayni saatte kalkar durten bisey olmazsa ses vs.
Uzaymekiii Hafsa_anne çok uyumuyor ki. Normal annesi hatta gece uykusuna en geç 10da geçmeli diyor uzmanlar düşününce geç bile uyuyormuş sizin çocuğunuz☺️