Tuchee Canlar iyi geceler Prensesim 2,5 aylık kulak derdirm ek istiyorum ama kaçıncı ayda uygun bilemedm sizler ne zaman deldirdinz ya da herhangi bir bilginiz var mı 👏
elalya2412 Eylusunannesiii peki çok tepki verdi mi sonrasında vs ? Benim kızım 7 aylık olmak üzere altın takabilir mi direkt yoksa ilaçlı küpe mi ilk? Uyurken hareket ederken sorun çıkarıyor mu eli gidiyor mu kulağona benim kızım kulağını çok kaşıyor
Eylusunannesiii elalya2412 tabancanin sesine korktu sadece ilk etapta krem suruyolarlar uyusturuyo hic aci flan blmiyo. İlk 1 hafta deldiklerinde takilan kupe sonrasinda altin kupeisni taktim hemen benm kizimda kulagini cok kaşırdı elini bile surmuyo küpesine
minigimmm_15 Bende 6 aylıkken deldrdim kulagna da ilk 1 hafta kuyumcu küpesi takılıyo 6 aylıktan önce tehlikeli dye bliyorum. Bide bu kuyumcu küpeleri kıyafetini degstrrken sürekli byerlerine takılıp ckıyo saglamlıgnı sorun öyle alın bnce sürekli küpe vidası arıyorum evde.
midekoruyucu minigimmm_15 ay vallahi ben de çok merak ediyorum deldirsem acaba rahat edebilir mi ki yani bazen bana batıyor küpelerim rahatsız oluyorum, o daha bebek.. farklı mı acaba küpeler
minigimmm_15 midekoruyucu evet evet farklı arkası yuvarlak oluyo batmasn dye bde en ucuna takılıyo vidası batmasn dye oyuzden sanırm cok kolaay ckıyo dkkatli gydryorum bde küçük dye almadm altın küpe brz büyüsün alıcam milletn kucagnda gezerken görmem dye bde kalabalık aileyz nolur nolmaz… 😅
midekoruyucu minigimmm_15 ah iyi madem 🤗 ama eğer kızım bana çektiyse imitasyon alerji yapar ☹️ Benim hemen yaraya çeviriyor çünkü
eda-bahar Tuchee canim ne kadar erken o kadr iyi suan 20 aylik kizim korkuyorum delirmeye buyuk kizim 5 aylikken deldirmiştim
Ohaezgi Tuchee 6. Ayda genelde deliyorlar gerçi kızım 10 aylık oldu bende istiyorum deldiremedim ya çok kulaklarınla oynuyor, ve onu tutup oynar acıtır siye korkuyorum geç mi kaldım acaba 6. Ayda dişlerden hadi deldirmeyelim dedik🤷🏻♀️
gurbetkusuuuu Tuchee aynı bebeğim 3 aya girecek inşallah 6. Ayında deldirmeye düşünüyorum belki 5 de olabilir 😂
Mommqueen Tuchee 4 yaşında hala deldirmedik biz çok erken bence ilk 1 yıl kulskları tam büyüyüp gelişmediği için delikte kayma olabliyor dıye önerilmiyor