Nuurr123 3 aylık oğlum koltuktan düştü çok şükür Bi şey yok ama çok şaşkınım hiç dönmeyen bebek nasıl düşebilir? Bu arada odada değildim aglama sesine kostum. Bebekleriniz kaç aylikken dönmeye başladı?
birtutamsac Nuurr123 3,5 aylıkken dönmeye başlamıştı ama ben hiç koltuk üstünde bırakmadım yeni doğduğu zaman bike yastık bırakırdm yanına dikkat edin geçmiş olsun
Budageceryahu Nuurr123 oyy kurban olurum verene benim oglumda 2 aylik aklim cikiyor dusecek diye o yuzden dusme ihtimal olmucak sekilde koyuyorum. Simdiki bebekler cok hareketli 2 aylik dusmez diyip kenara koymayin
lgsya Nuurr123 oğlum 3 bucuk aylıkken ılk dusmesını yaşamıştı koltuktan donmuyordu uyutup koymuştum mutfağa gıttım 10 dk sonra pat dıye ses Allahtan koltuğun yanlarına çantamı koymuştum onun üstüne dusup dusmesı yavaslamıstı ama elım ayağım tıtremıştı coksukur bırsey olmadı ondan sonra emeklemeye ıyıce hareketlemeye başlayınca daha cok dustu sadece gözlemlemek lazım birde düşüş tarzı nasıl ona gore doktora gıdılmesı gerekli dıye dusunuyorum gecmıs olsun
Almilam07 birtutamsac ayyy benim kiz da 3.5 aylik kanepeye koyuyorum bi daha asla yanliz koyup bi yere gitmem
Nuurr123 Elif_mira20 Bi şeyi yok diye götürmedim biraz ağladı sonra her zamanki gibi gülmeye neşeli hallerine döndü vücudunda bingildaginda Bi şey yok şükür hastaneler de enfeksiyon dolu götürmek istemedim
Tayfunasyaa Nuurr123 bence hastaneye götürmek işin onun kafatası daha su gibi beyindeki herşey hareket ediyor Allah korusun birşeyler yerinden oynamış bile olabilir zamaninda baktırmak en iyisi
Prensimmm52 Nuurr123 enfeksiyondan daha tehlikeli bir durum olabilir ama 3 aylık bebek düşmüş kafasını çarpmış olabilir bıngıldağında bir şey olmadığını anlamayabilirsiniz de bence beklemeyin götürün bir
Sesa Nuurr123 kusura bakma da götürmelisin içini sen nerden biliyorsun ki cok DHA küçük herşey olabilir
tasyan Nuurr123 herkes doktora götürün demiş ama doktora götürsen bir şey yapamaz ki takip et diyecek 1 gece boyunca. tazyikli kusma aşırı uyku hali falan olursa getirin diyecek. Yeğenimi çok götürdük oradan biliyorum. Bebeklerin o aylarda bıngıldak yumuşak olduğu için yüksek ihtimalle bir şey olmamıştır, tam tersine bıngıldak yumuşak olması daha iyi sertlesmisken düşse daha tehlikeli. Bebekte bir sorun olsa anlarim diyorsaniz götürmeye gerek yok zaten sadece takip edin.
Kukreyemeyenaslan1 Ne kadar altı dolu bir bilgi bilmiyorum ama benim bebeğim de koltuktan düştüğünde hemşire , bebekler kafa üstü hariç kendi düşerse kendini koruyabilir bi nebze . Sizin elinizden düşerse korkun demişti. Çok geçmiş olsun insanın yüreği hopluyor
Nuurr123 Kukreyemeyenaslan1 yüz üstü düşmüştü kuzum savunmasız ya Bi de öylece kalmış inşallah doğru bilgidir
Nuurr123 lgsya hiç döndüğünü görmediğim için şaşırdım baya siz de şaşırdınız heralde öyle görünce çok kötü oluyor insan
lgsya Nuurr123 baya sasırmıstım gercekten hatta kayınvalıdemın evındeydım o yere yatır demıstı bende daha dönmuyor dusmez demıstım😀 düşüncede ben sana demedımmı lafını yedım üstelik iki kötü olay ust ustte oldu 🤭
3MelekAnnesi3 Nuurr123 ayy 3 5 gün önce benim de oglum düştü kanepeden cok alcak kanepe ama insan yinede kücük oldukları için korkuyor bizde 4 aylıgız sükür bişey olmadı 2 saat felan uyutmadım sonra kısa kısa uyutup uyandırdım kontrol ettim hep sükür sorunsuz gecti o gün
Smrhls Nuurr123 ayy benimde oğluşum ilk defa 3 aylıkken düşmüştü ilk salincaginda uyuyodu mutfağa gittim bı ağlama sesi duydum bir kostümki yüz üstü yerde yatiyo hemen kucağıma aldım ilk çocuğum bide ilk defa düştü ne yapacağımı bilmiyorum o anki panikle yüzüne bile bakamamistim o ağladı ben ağladım biryandan susturmaya çalıştım hayatımın en kotu günüydü tabi çok şükür hiç birşey olmadi Allah’ıma şükürler olsun şimdi 18 aylık oğlu paşam 😘🥰😘🥰
kuzey-21 Nuurr123 ay ben ne olur ne olmaz diye koltukta tek bırakmıyordum bebek bu ne yapacağı belli olmuyor. Demekki dönüyor bebeğiniz daha dikkatli olun geçmiş olsun
Nuurr123 Tayfunasyaa yüksek değildi koltuk zaten Bi de değişik Bi durum gözlemlemedigim için götürmedim
mavilimor Nuurr123 3 aylıkken dönüyordu. Yanındayken koltuğa koysam dahi yastık koyardım olur ya hani bi anlık dalgınlık falan. Yanında olmayacaksam odadan çıkacaksam da yere koyardım. Sizde bundan sonra öyle yapın