Kaderyerr Kızlaar Kırkınız çıktıktan sonra bebeğiniz ve sizde ne gibi değişimler oldu salı günü çıkıcak bizimki inşallah , bebekleriniz düzene mi girdi daha mı kötü oldu lohusalık halinden çıktınız mı merak ettim tecrübelerinizi bekliyorum :)
Alvindmrkl Kaderyerr bizim de yılbaşında çıkacak ama bu gün bebeği yıkarken acele ettim su soğumasın diye üstünü çıkarırken hızlı korktu ağladı sonra geçti ama bi korku kaldı sanki uyudu biraz uyandı ağladı katıla katıla gözlerinden yaş geldi kızardı gözleri durmadan ağladı şimdi uyuyor birden korkuyor 😞😞😞😞 bizde korktuk çok ağladı
Ecrininannesiiii 2 ay 1 haftalığız kırk çıktığında psikolojik olarak rahatlıyorsun zaten istemsizce benim bebeğim düzenliydi değişmedi ama artık anne yanı beşiğine yatırıp salonumda tv izleyebiliyorum önceden yalnız bırakamazdım.Tırnaklarını kestirmediler çıkana kadar duştan sonra ilk işim tırnaklarını kesip eldivenlerini çıkarmak oldu 😅
Ecrininannesiiii Alvindmrkl öyle bir durumda kucağıma alıp nefesimi veriyorum sarılıp yavaş yavaş hissetsin beni diye sonra sakinleşiyor
Ervakts Kolik bir bebeğim var herkes 40ı çıkınca düzelir diyordu 4 gün sabahlara kadar ağladı sonrasında sanki biraz sakinleşti uykusu biraz düzeldi :)
Ecrininannesiiii Alvindmrkl kundak yapmanı tavsiye edebilirim benimki öyle uyudu anne karnında sıkışık oldukları için rahat ediyorlarmış ben sadece kollarını sarıyordum bacakları serbest kalıyordu artık yapmıyorum
Ecrininannesiiii Zlm Yumurta un çörek otu soğan ekmek ben gülüyodum artık oh market alışverişimizi yaptık diye nereye gitsek poşet hazırlıyorlArdı 😅😅