BBmom Yaa sizin bebişler de böyle mi? Çıldıracağımm her şeyiii her şeyi sürekli ağzına görürüyor. Apzında sürekliii bir şey var. Hiçbir şey bulamazsa gidip mermeri kemiriyor😰 bildiğiniz kemiriyorr
Mavikelebek5 BBmom ne var ki bunda eline ne alırsa ağzına götürür bebek. Sen eline taş verirsen kemirir tabi sonra kalasından toplarsın taşı artık.
Mom544154 BBmom çok mu kaşınıyor acaba diş etleri? Eline soğuk havuç pırasa verin rahatlar biraz damakları
BBmom Mom544154 alt dişleri çıktı ve aslnda üstte de bir belirti yok gibi. Yaa bilemedim acaba diş mi 😰
BBmom Mavikelebek5 aynen eline tuğla veriyorum :) ben de diyorum bu kakasında kırmızılıklar ne? Thanks
_BirAnne BBmom ay bizimkide aynı bir yaşında 😃😃😃 sürekli kontrol ediyorum herşeyi yemeye çalışıyor ağzına atıyor bişe bulamazsa beni yalıyor 😂😂
BBmom _BirAnne bazı bebekler sanırım oral dönemi daha şiddetli yaşıyor. Yeğenim hiç böyle değil mesela tamam her bebek götürür ağzına da bu biraz fazlası 😅 benmki de dizime eğilip dizimi yalıyor yakalada ayak parmaklarımı ısırcak🥶
bertn BBmom benim kızım sert oyuncaklarını kemirerek bir disi hafif yamuk çıktı dış döneminde olabilir kemirsin benim kızım da öyleydi çok severdi biseyleri kemirmeye özellikle oyuncaklarını
tenceretavakuskana BBmom evet😂az once supurgelıkleeı kemıremeyıp bastı cıglıgı halı puskullerımden tv unıtesıne koltktan ayagıma herseyı kemırmek ıstıyo bızı yer yakında😂
tenceretavakuskana BBmom cıdden yıyolae zaten kızım cok ısırırdı boynumu ensemı🥲o yuzden kendınızı koruyun😂😂