Melek-k Ahsenimveben keçi sütünden yoğurt yapıyorum sindirimi inek sütüne göre daha kolay 1 yaş öncesi süt önerilmiyor Demir’i düşürüyor bir besleyiciliği de pek yok
Ahsenimveben Melek-kinek sütünden yoğurt yiyiyoruz 1 yas 17 gunluk Emzirmiyorum devam sutu aliyoruz kutuda olan ve yemek yiyiyor
Wolverine Melek-k İnek sütü yoğurt Keçi sütü içmek için Koyun sütü ise peynir için daha uygun. Yoğurdu inek sütünden yapıp keçi sütünü icirirseniz daha faydalı olur
Ahsenimveben HKyhn kaynanam.keci almış ondan sordum kızım 11 aylik ken kestim yeni yeni kutu da olan devam sütünden içiyor keçi sutu de aradaversem mi.dedim yani;) inek sütünden sağolsun kay anam. Yoğurt yolluyor kızım yiyiyor şükür
Brfn Ahsenimveben Anne sütüyle eş değerde keçi sütü.. inek sütünü hazmetmesi daha zor.. Hatta buyuzden keçi sütlü mama veriyorum bebeğime Goldan goat gayette memnunum.. yaşına girsin keçi sütü vermeyi düşünüyorum
kenankaan Ahsenimveben keçi sütü veriyorum, yoğurdu da keçi sütünden yapıyorum. 1 yaş sonrası vermeye başladım, çok fazla vermiyorum yalnız, bagırsakları yavaş yavaş süte alışsın diye keçi sütüyle başladım.
Wolverine Ahsenimveben ben doktora sormadım ama benim eşim şarküteri uzmanı, aldığı egitimlerde hep bu konular üzerine. Keçi sütü anne sütüne en yakın sütlerden. İçimi çocuklara çok daha faydalı. İnek sütünü yoğurt olarak kullanırsak daha sağlıklı 💚