Ysf-kn Bebeğim uyuduktan sonra yanından ayrılsam ağlıyor ya 15 dk duruyorum hah pekiştirdi diyorum kalkıp namaz için abdest alıyorum oylanmandan namza durmadan daha sesi geliyor ağlamaya başlıyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️nasıl anlıyor yanından ayrıldığımı🙄🙄
midekoruyucu Ysf-kn bizimki de öyle kokumuzu alıyor ondan bence 🤷🏻♀️ Ben kendime ait bişeyleri koyuyorum yanına, özellikle yattığım yastığı koyuyorum baya tutuyor onu
Ysf-kn midekoruyucu valla bacım yataktayız o yanımda emdi uyudu epey durdum uykum geldi dedim uyamdan kılıp geleyim yastık yorgan hepsi yanında okadardq yavaş kalktım uyanmadı döndüm baktım kapıdan kıpırdamadı bile hiç ses etmeden çıktım benimkini yastık yorgan şal etkilemedi geçen de denedim beşiğine yanına şalımı koydum ama ıh banamısın demedi 🤦🏻♀️
esrefiMahlukatAnasi Ysf-kn kokudan sanırım, akla yatan başka bir açıklama yok bende. Dün 1 saat uykuya daldıktan sonra bekledim. Tam 1 saat. Yavaşça yanından kalktım ve henüz 2 adım atmıştım ki ağladı 😁
Ysf-kn esrefiMahlukatAnasi haha valla bide yemek yerken çocuk nekadar derin uyursa uyusun yemeğe oturdum mu uyanır hazırlarım uyanamaz toplarım uyanamaz ana benim yemem onda zil alarmı veriyor sanırım😂🤣🤣
esrefiMahlukatAnasi Ysf-kn murphy kanunları gibi. Yemek saatlerinde hep ayakta oğlum ama oldu da babası uyuttu diyelim, fırsattan istifade çay demlemişsem, fincana doldurduğum an uyanır. Hiç değişmez, çayı hep buz gibi içiyorum. 😁