Rabiamhmt Barannm_ sutun kaynaması goguslerınızden akması demek bu bebegın doymadıgı anlamına gelmez bazı goguslerden sut akar bazılarından akmaz
MasalMomy Barannm_ Hiç göğsümden dışarı süt akmadı. Kızım 18 aylık hala emziriyorum ve büyümesi hep güzel bebek. Herkesin sütü öyle fışkırmaz meme yapısı gereği. Kimseyi ciddiye almayın bebeğinizi kucağınıza alın sessiz bir odada emzirin 🌺
Zelisskk Barannm_ amaaan siz takmayın diyenlere her kafadan bir ses çıkıyor ağzı olan konuşuyor işte onlar çok biliyorlar sanki duymamazlıktan gelin☺️
Rabiamhmt Barannm_ yok canm ya takılma sen bosver mılletı banada cok dedıler salak gıbı onlara uydum bebegıme mama basladım sutum azaldı neymıs kaynamıyomus cok pısman oldum
Cennet24 Barannm_ boyle yanıyor kayniyormus bende anlamadım öyle olunca çocuk acikirmis sütun çok olurmuş bilmem ne ben bilmiyorum öyle diyorlar
MasalMomy Barannm_ lütfen kendinizi üzmelerine izin vermeyin hu günler geri gelmez gerekirse kovun. Lohusa depresyonu oldum deyin dinlemeyin kimseyi🌺