Aalya Birdunyabircennetannesi İnstagram da uzm fyt yonca gorgul hesabını takip edin fizyoterapist hareketler gösteriyor
senceumrumdam1 Birdunyabircennetannesi ay konuyla alakasız ama bacım bebeğimi öldürmek diye okudum iyice gitmiş beni kafa 😂
egelsenkonuss Birdunyabircennetannesi benimde 5ay 24 günlük dönmüyor. Ben dondurunce çığlık kıyamet zaten yüzüstü de anca önünde izleyecek bişey olsa dönüyor yani baş kontrolü sağlıyor
Altaycenk Sert bir yere yatırmeyı denedin mi canım , benimkide donmuyordu sert bir yere yatır dedi doktorum yere , 3 gundur donmeye başladı , yanınada top koydum kovalıyor topu baya donmeye başladı
Birdunyabircennetannesi Altaycenk Deniyorum sürekli ama yapmaya uğraşmıyor bile yüz üstü durmaktan nefret ediyor
Birdunyabircennetannesi egelsenkonuss Bizimkide varya yüz üstüne döndürünce basıyor çığlığı 3 dk sonra 🤦
egelsenkonuss Birdunyabircennetannesi aynen benimki de öyle sürekli teşvik ediyorum ama yok yani sevmiyor
senceumrumdam1 Oguuu26 bence uyumalıyız biz iyi değiliz yazıyı yanlış okuyunca direk posta girdim sonradan girdiğimde gördüm bi daha okuyunca aklım başıma geldi 😂
Tuba Birdunyabircennetannesi benimki de öyleydi önüne oyuncak falan koyuyorum öyle öyle bir süre sonra sevmeye başladı ve döndü