kutgun Merhaba hanımlar bebeğim dünden beri ateşi çıkıp iniyor başı yanıyor resmen duş aldırıp fitil verdim 37.5 e düştü neyin nesidir bu grip değil burun akıntısı hırıltı öksürük yok mikrop mu kaptı acaba diş mi 16 aylık
Erkek_Anesi59 kutgun enfeksiyon olabilir bizde 37.5 ateş cıkıyordu hiç bişey yokken doktora gittik enfeksiyon cıktı kanında bi baktırın isterseniz bizde bgun gene başladı ateş geçmiş olsun
BugsBunnyy kutgun idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir doktora goturmekte fayda var kulak enfeksiyonu olabilir
Mircet kutgun kızım da üç kez yüksek ateş oldu her birinde de dişte cikartiyordu.Boğaz enfeksiyonu, 6.hastalık, idrar yolu iltihabı teşhişleri koyuldu ayrı ayrı.Diş diye bekleseydim kesinlikle ilaçsız geçmezdi.
Minnossareannesi kutgun Doktorumuz çok net der ki ; diş ateşi 38 i geçmez geçerse muhakkak getirin enfeksiyon olabilir
yaramaz_bocegim kutgun geçmiş olsun diş ateşi 38 i geçmez derler ama benim oğlumun 38.8 i gördük doktor da diş demişti. Yine de doktora göstermekte fayda var. Acil şifalar dilerim
Girlpower kutgun geçenlerde kızımda da oldu peşine 3 gün de ishal olduateşi 1 hafta sürdü indi çıktı iştah gitti tüm tahliller testler temiz çıktı salgın varmış ondan sanırım ilk dişten diye düşündük ama dişten değildi
kutgun Girlpower başı çok çok sıcak diye acaba diş mi dedim de arkadaşlar bilgilendirdiler teşekkür ederim 🙏🏻