catlakbianne Oğlum 10 aylık araba, elektrik süpürgesi vs yuvarlak tekerleğe benzeyen ne varsa çeviriyor. Sizin bebeklerde de var mı böyle huylar
BugsBunnyy catlakbianne evet cevirirdi ama bu oraya odaklanip uzun sure algisini kapatarak olmazdi. Tabiki de ilgisini cekiyor dönen seyler bakardi da döndürdü de
catlakbianne Gunesay bana da normal geliyor ancak çok sık yaptığından dolayı sorma ihtiyacı hissettim
Gunesay Gunesay ben kızım yuvarlak ve silindir şekillerini çok seviyor. Korkmayın o yüzden başkaca belirti olsaydı çoktan doktora gitmiştiniz. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🌸
ikibabybirmom catlakbianne telaş yapma canım benim oğlumda küçüklüğü den beri hep tekerler çevirirdi araba alırdım sadece tekerlekleriyle oynardı şuan 4 yaşında bı sıkıntısı yok elhamdülillah. Tabiki sen yinede takipte kal bakalım başka belirtilerde olursa içinin rahat etmesi için bı çocuk doktoruyla görüşürsün ama sadece tekerlek çevirmek otizm dmek için yeterli değil yani içini rahat olsun
Egeto catlakbianne merhaba. Benim de bebeğim suan 10 aylık ve sürekli tekerlek çeviriyor. Sizin dediğiniz gibi elektrik süpürgesinin tekerşeğini bile. Aşırı odaklandığını görmedim yani kitlenmiyor ona ama çok yapıyor bunu sizin bebeğinizde bir sıkıntı oldu mu bu konuda merak ettim umarım olmamıştır
nnlr Egeto Merhaba,uzun zaman olmuş,benim oğlum da 9 aylık,gördüyü tüm tekerleri döndürüyor,çok seviyor,sizde hiçbir sorun olmadı değilmi?
Egeto catlakbianne anladım cok teşekkür ederim yanıtlarınız için :) sağlıkla büyüsün inşallah bebeklerimiz 🙏🏼
Egeto nnlr merhaba. Hayır hiçbir sorun yok merak etmeyin. Suan 3 yasında deli gibi arabalarıyla oynuyor tamamen ilgiden kaynaklı 😍