EsnadinAnnesi Kızlar dün gece kızım ateşlendi, bu gün de ateşlendi doktora götürdüm serum verdiler , ateşi 38.5 kadar çıkıyordu. Şimdi bumbuz oldu ateşine bakıyorum 35.4 . 2 farklı termometre ile baktım aynı gösterdi. Böyle ateş ola bilir mi?
MoRella EsnadinAnnesi Üşüyor olabilir. Bir de aşırı düşük bir vücut ısısı değil. Üzerini örtün, kalın bişeyler giydirin sonra tekrar ölçün ateşini.
Burcinisp EsnadinAnnesi yani bir şey yapamaSınız. Bi kere kızıma oldu. Ten tene sarıldık. Soyunarak. Hipotermiye giren birine yapılan müdahale gibi düşünün. Bi daha da o ilacı vermedik
EsnadinAnnesi cicekbahcem ya aslında ince değil kalın pijama, külotlu çorap , yun çorap, yarım kol zıbın . Bununla üşür mü? Ev 22 derece şuan
cicekbahcem EsnadinAnnesi Yani üşüme Bebekten bebeğe değişir,ne desem yalan olur. Düzelmesine çok sevindim, geçmiş olsun 💐
Burcinisp EsnadinAnnesi ohhh çok şükür. Nacizane tavsiyem ilgili ilacı öğrenin ve onu bi daha verdirtmeyin derim. Dedğim gibi benim kızımda da olmuştu 34lere düşmüştü. Ki tehlikelidir bu derece. Rabbim evlatlarımızı korusun