asyaninannesiiiiiii Kızımın karnında yuvarlak kırmızı halka şeklinde içi boş qörünümlü Bi kızarıklık oluştu 3 tane var netten baktığımda mantar diyor yarın doktora götürecem başına böyle Bi şey gelen var mı Foto yüklemeyi beceremedim kusura bakmayın anlattım o yüzden
eceunverkanra asyaninannesiiiiiii Merhaba🥰 https://imgyukle.com/ sitesine girip fotoğrafları buraya yükleyip, buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayıp foruma yapıştırın. Kopyalayalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır.🌸 Bu sekilde fotograf paylasabilirsiniz. Ayrica anlattiginiza gore mantara benziyor cok gecmis olsun
Asel231 asyaninannesiiiiiii benim kızımda da oluyor tam geçti diyorum tekrar çıkyor. Doktora götürdüm krem verdi onu sürünce geçiyor ama krem 1 haftadan fazla kullanılmıyor öyle dedi bana doktor
asyaninannesiiiiiii Asel231 neden olduğu hakkında Bi fikriniz var mı ben ütülemedn asla qiydirmem kıyafetlerini deterjanı ayrı makınaya dahi ayrı atarım inanın o kadar cok dikkat ettiğim halde nasıl oldu anlamadım çok üzülüyorum
Asel231 asyaninannesiiiiiii inanın yok ve çok üzülüyorum bu duruma. Çok çabuk yayılıyor , genelde nemli bölgede oluyor. Orasına dokunduğunuzda asla o elinizle bebeğinizin başka tarafına dokunmayın elleriniİzi temizleyin. Ben hep duş sonrası masaj yaparım fark etmedim sanırım yayıldı karın bölgesine kreme başladım. Ben çamaşırlarını elde yıkıyorum düşünün buna rağmen oluyor .
Asel231 asyaninannesiiiiiii yok geçmedi sadece bebeğime yayıldı karın kısmına ama krem sürünce 1 güne sönüyor
Asel231 asyaninannesiiiiiii bende onu kullanıyorum çok iyi geliyor bana doktor 1 haftadan fazla kullanma demişti. Bide kremi sürdükten sonra o parmağınla bebeğinin başka yerini elleme çok pis bi hastalık mantar Allah korusun yavrunun başka yerine de şıçramasın .