karprensesiannesi Hanımlar merhaba 3 doz aşı olan varmı aranızda nasıl geçti pazartesi gününe randevüm var ama ağır atlatırım diye korkuyorum
Wolverine karprensesiannesi 2 aşımı da ağrısız acısız geçirdim. 3.yu de inşallah öyle atlatirim, atlatirsiniz 🙏🏻
irva karprensesiannesi Ben 2 doz sinovacta kaldım 3.olacaktım randevuyu aldım ama iptal ettim.Tarihi geçmiş aşıları vuruyorlar.Ona da güvenemem artık zaten güvenmiyorum normalde mecburiyetten oldum.Ama tarihi geçmiş olunca hiç olma taraftarı değilim.
karprensesiannesi Wolverine ben 2 yi ağır geçirmiştim buda öyle olur diye korkuyorum arada kaldım o yüzden
BugsBunnyy karprensesiannesi yeni yapilan arastirmalarla son kullanma tarihi guncellenmis nasil saklama kosullari guncellenmisti o sekilde
Yasemin38 karprensesiannesi yaptırdım 1 hafta önce çok şükür sıkıntılı bir durum yaşamadım canım. Biraz kol ağrısı oldu sadece😊
Ce_Ce karprensesiannesi 3.doz aşımı oldum sadece kol agrısı oldu. Aşıyı olmadan önce skt ni kontrol ettik
karprensesiannesi Ce_Ce izin veriyorlar mı tüpleri kontrol etmemize biz hastaneye gittiğimizde geçen sefer hepsi şırıngalardaydı tüplerini görmemiştik
Asilkaran karprensesiannesi ben 3.doz biontech aşımı oldum kabus gibiydi bildiğiniz korona oldum 2 gün kolumda çok ağrıdı ama sonra geçti 🙏🏻İlk ikisinde böyle olmamıştı.Annem de oldu ama sadece kolu ağrıdı neye göre değişiyor bilmiyorum 😅
karprensesiannesi Asilkaran benim ikinci dozda öyle olmuştu artık pazartesi olcam salı görcez bakalım 😀