btl-06 Merhaba anneler, bebekleriniz kaç aylık, kilo ve boyu kaç acaba ? Bizim ki 3 ay 15 günlük; 62 cm, 5.800 kg nasıl sizce ???
Pinar-eliz Ne kadar rencide edici bir post. Kilo alsın diye elinde biberonla gezen anneleri hic mi düşünmüyorsunuz? 5 aylık kizim 5600 mama meme emiyor ama almayınca almiyor iste. Allah herkesin çocuğuna saglik versin.
Flower123 Pinar-eliz çok haklısınız kilo yarıştırıyorlar bilmiyorlar ki her çocuk farklı ve kendine özeldir. Sağlıcakla büyütün meleğinizi..
turkan_26_ Pinar-eliz cok haklısınız benim çocuğum da 7 aylık 7 kilo emiyor mamada veriyoruz anca bu kadar alıyorok iyi anlıyorum sizi
Minikkurabiye Pinar-eliz Amin. Çocuğum 10 aylık 7 kilo mama+meme+ek gıda veriyorum ama almıyor. Maşallah yemeside çok iyi almıyor. Bıktım bu kilo postlarından günde 273737 kez açılıyor. Girip bakmayım diyorum,ama merak ediyorum akranları kaç kilo acaba diye.
Flower123 Gizem9565 günde kaç kez post açılıyor en kilolu sizinki olsa nolacak madalyon mu takacaklar çok iyi bakmışsınız siye halbuki onunla alakası yok sadece ve sadece genetik çocuğun bünyesi
btl-06 Havvakck valla ben kilo yaristirmak gibi düşünmüyorum sizin gibi o sebeple sıkılmadım hiç 😉 ilk defa böyle bir soru sordum isteyen yorum yazar istemeyen postu açıp okumaz bile 😌🤫🤫🤫