Nilmelike15 Kızlar bebişim 9 aylık ve öksürüyor birde boğazı balgamlı sanki çok hırıltılı gece öksürük yüzünden çok kalkıyor bir öneriniz var öımı? Öksürük şurubu veriyorum bu arada
Fasulyemm32 Nilmelike15 canım benim yaptığım bişey var ve etkili ceviz kır 5 6 tane içini aç içindeki kahverengi olan yerini ayır cezvede kaynat beklesin 1 saat kadar ılık bi şekilde içir
BalYanaklarinAnnesi Nilmelike15 kavonaza hakıkı zeytın yagından dök yarısına kadar içine 5 tane sarımsagı 3 e bol at 1 2 saat beklesın oyle akşam uykuya gececegı sıra ayagının altına sur corabını gıydır 3 gun yap bunu ılk gunden kesıyor öksürüğü inan çok iyi geliyor kendıme bıle yapıyorum
Saresi BalYanaklarinAnnesi ben de kendime bile yapıyorum ve etkisini insan cidden hissediyor tabandan doğru bi rahatlama 😂😂
BalYanaklarinAnnesi Saresi ama gerçekten rahatlatıyor ya koca karı kürleri deriz ya bazen bunu iyiki bulmuşlar ama 😅 ilaç tedavısı yanında halt etmiş
Benimoykum Nilmelike15 yani küçük bebeginiz baya bir yaş üstü olsaydı tarif verebilirdim az önce kızıma yaptım ama üç yaşında
Nilmelike15 Benimoykum evet küçük yoksa ballı zencefilli süt veririm de veremiyorum daha küçüğüz diye
simgesell Öksürük şurubu ne kullanıyorsunuz ? Benim bebeğim de 6.5 aylık üç gündür öksürük var balgamlı bugün doktora gittik
Benimoykum Nilmelike15 valla canım doktor ne diyorsa şuan onu yap onun dışında herkesin kendi düşüncesi ama yazılanlar elbette yardım etmek istiyor ama hep bir yaş üstü çocukların tuketecegi şeyler
RiverandSun Nilmelike15 soğuk buhar kesinlikle en iyisi. Makineniz varsa bebek maskesiyle soğuk buhar uygulaması yapın. Ben serum fizyolojik ve su karıştırarak yapıyorum. Hem burnu açılıyor hemde öksürük azalıyor