Derya_ İyi akşamlar kızlar kızım en son dün akşam yatırmadan önce değiştirdiğim bezinde pipi vardı bütün gece yapmamış bezleri hep kuru sabahtan beri neşesi gayet yerinde bir değişiklik yok ama neden yapmıyor acaba
3MelekAnnesi3 Derya_ hiç mi işememiş geceden smdiye kadar gece normalde smdiye kadar pek normal degil bu durum
Derya_ ofkelisirin yok biz pipi diyoruz fransada o yüzden alışkanlık farkında bile değilim kusura bakmayın
Zebe Derya_ aısuyhgfgag Fransa’daki akrabalar da pipi diyor. Okuyunca kesin Fransa’yla bir bağlantısı var dedim gfaggag ben anladım sizi üzülmeyin😂
Burakefenin_annesi Tıkanma olabilir geceden bu yana yapmaması normal değil. Bi doktora başvurun bence
Derya_ MelekSubasi iki gündür bez takmıyordum evde oldukça tuvalete alıştırmaya çalışıyordum ondanmı oldu acaba
Derya_ Yavrukelebekk umarım öyledir iki gündür bez takmıyoruz evdeyken tuvalete yapsın diye tuvalete yapmadı hiç ama acaba ondanmı tutuyor
Zeynep97 Kac aylikki Benimde bebegim bazi geceler yapmiyor korkulacak bisey oldugu sanmıyorum 2 3 gun bic yapmazsa bir doktora götürün
MelekSubasi Derya_ Pipisi sismediyse cia yaparken cani yanmiyorsa gunduzde yapiyorsa gece tutuyordur demektir yani yapamadigi icin değil. Kaslari kuvvetlenmistir artik. Tuvalet egitimi icin hazır artik.