Taylanannesi Kizlar gün icinde sagdigim sut cok az oluyo, ayni gün sagdigim sutleri aksam birlestirip veriyorum sizce dogru mu? Gün icinde ayri kaplarda buzdolabinda bekliyor sonra biberona doldurup makinede isitip hazirlayip veriyorum?
Badehandeyldz Taylanannesi belli bi saati var diye biliyorum buzdolabında kalma süresinin. Baktım şimdi 3 günmüş birleştirip vermen normal gözüküyor
ikiprensannesi_gul Taylanannesi anne sütü çok dikkat edilmesi gereken bit konu üstte kalsın en doğru fikri oşan söylicektir
Sarasa Taylanannesi neden sagma gereği duyuyorsunuz ben de sagarsam az çıkar makine bebek gibi vakumlayamaz
Taylanannesi Sarasa cunku bebegim meme reddi yapiyor emmiyor mama takviyesi almak zorunda kaldi dogdugundan beri, ben de sagmak yerine emsin istiyorum ama olmuyor
Taylanannesi 1omer_annesi Buzdolabinda normal rafta bekliyor gun icinde sagdigimi ayni gün veriyorum, makinede mama hazirlar gibi benmari usulu isitip veriyorum.
ftmgz Taylanannesi hepsi aynı ısıya gelince birleştiriyorsanız sorun olmaz ben o şekilde sağarak bir ay besledim iyi kiloda aldı sabah akşam bakmadım