Nurtalib Bir yemek kaşığı ancak geliyor artar mi acaba emmiyorda iki haftadir ama sağıyordum iki gundur nerdeyse bitti acaba yasayip sütü geri gelen var mi
Ftmagull Nurtalib bence gelir sağım bol yap rezene humana bol su tahin pekmez tahin helvası kuru börülce dereotu çok tüket
10kasim Nurtalib gelir sakın emzirmeyi ve sağmayı bırakmayın sakın bebeğinizin her emmeden önce burnunu açın gerekirse emzirme danışmanından seans alın
Mihrimahim16 Her saat başı sağ canım… Emin ol gelir benim sağ göğüsüm kesilmişti pompalıyorum bazen 20 bazen 60 geliyor 🤣
Nurtalib Sarasa 2 hafta onceye kadar emziriyordum bronsit olunca emmedi nefes alamadığı icin 4 5 saatte bi sagdim 75 falan çıkıyordu ama iki gündür 30 a düştü bugün oda yok
Sarasa Nurtalib çok geçmemiş üstünden yatarak ayakta duşta uykuluyken vermeye çalışın alana kadarda saat başı sağın ki süt üretimi artsın sut öyle hemen kesilmez sadece arz talep önemli ne kadar emerse yada sagarsaniz o kadar artar
Redpepper Emzirme ve sağmayı bırakmayın gelmese bile devam edin, süt arttırıcı şeyler yemeye içmeye çalışın
Nurtalib Redpepper bugun zaten gelsin diye şişe şişe su içtim incir dut kaynattim bakalim insallah geri gelir