34cinar37 Basina daha once boyle bisi gelen oldu mu arkadaslar su donemde doktora goturmek istemiyorum ama aklima takildi sebebi nedir acaba pipisinin sunnet derisinin altinda beyazimsi bisiler var resim atmayi beceremedim
Eymenefe24 34cinar37 benim oğlumunda var ben götürdüm doktora sorun olmaz sünnet olunca geçer dediler
Tombikdonerartikcokpahali 34cinar37 Merhaba annemiz öncelikle geçmiş olsun ❤ Bebeklerin özel bölgelerini paylaşmak yasaktır aklınızda bulunsun 🙏🏻
Nihal1341 34cinar37 sünnet oldu mu bebeğiniz mayasır olmuş da olabilir bence bı doktora götürün derim
Aslihan03- 34cinar37 benim.oglumda da oldu enfeksiyon dedi doktorumuz ikinci defa olduğunda ateslenmisti enfeksiyon bittiğinde sunnet ettirdik geçmiş.olsun
Mrsanne Benim oğlumda da vardı iltihap gibi bişeydi. Çok önemsememiştim sünnet ettrnce de geçti zaten. Endişelenmeyin
34cinar37 Mrsanne muhtemel oyle diyecek ama evde yapilabilecek bisi var midir diye merakettim zarari olmaz diyerek yarin baciton surecegim ama ne bilim icim daraldi ya
Ozlemtpl 34cinar37 benimde oğlumda var boyle beyaz mercimek tanesi kadar bisey bende ilk gördüğümde endişelendim saglik ocagina görürdüm dr antibiyotik krem verdi sür gecmezse cocuk cerrahina git dedi bende kullandim ama fayda etmedi. Cocuk cerrahina randevu alip götürdüm zararsiz yag bezesi oldugunu söyledi bide egrilik varmis o yuzden 4 5 yaşında ameliyatla eğrilik duzeltilip o esnada beyazliklae temizlenip sunnet edilicek dedi
Ozgeoruc 34cinar37 idrar çıkışını bile etkiler birikintilerden dolayı oluyor. deriyi geri doğru çekip su veya ıslak mendil ile temizleyin dr sünnet ederken yaptı bize de.
Ask35tego Merhaba benim oğlumda 7 aylık pipi kenarında oluyor , Dr erken sünnet önerdi ancak 3 kere idrar kültürü yaptırdık bulaş olmuş tahlil 4. Yaptıracağız inşallah temiz çıkarsa sünnet ettireceğiz bizde nasipse