Esra Muhendisinoglu hic dert etmeyin supersiniz durmak yok yola devam :)) bende sizin gibi oturup arastirip kullanan birisiyim hatta hatta katkili deiginiz seylerden haberdarim sayfanizda gorunce dahada emin oluyorum sizinle daha dahada bilinclendim dediginiz gibi keske para verseler helali hos olsun 🙂
Muhendisinoglu Esra sizce bi kaç hadi kibar olayım firma temsilcisi, şakşakçılııı yalakalııına pes edicek gibi duruyo muyum. Kocaman aile olduk orda biz. Bakın burda bile sindiriyoruz 😂😂😂😂
Can ilknurcelik benim instegamim yok chicco kullaniyorum icerigini bilen var mi beni bilgilendirebilir mi acaba 😲
Deletedmom0086 Can Bende chicco şampuan kullanıyorum ama bir daha kullanmıcam😞 farelere yapılan deneyde kanser olmuş bir madde varmış Allah kahretsin ne diye bebek ürünlerine kullanırlar 😡
Alpgdd Adam bizim kucağımızda bebekle tek tek ürünlerin arkasını okuyup zaman kaybetmekten kurtarıyor daha ne yapsın. Alışveriş esnasında tek tek içindekileri google da arama yapma şansımız da az. Ben sebamed yenidoğan kullanıyordum doktor sordu ne kullanıyorsun diye sebamed dedim devam et dedi. O şampuanı kardeşimin evinde unuttum. Geçen gün ebebekte yenidoğan yok diye almadım netten sipariş verecektim bu sayfayı gördüm. İyiki de almamışım. Güvenli şampuanların ekran görüntüsünü almıştım. Bugün civilde açtım fotoyu hızlıca karşılaştırma yaptım uygun şampuan yoktu. Yarın max bebeye gideceğim orada mustela var. Bizim gibi tembel millete amme hizmeti yapıyor teşekkür edeceğimize ne yapıyoruz. Adamın zararlı dedikleri piyasadan toplatılmıyor. Isteyen istediğini alır. Belki firmalar bu farkındalıklar arttığı için zararlı kimyasalları çıkarmaya karar verir rahatça kullanılır
Deletedmom0086 Egeninannesiii Yok ya instagramda adam bebek ürünlerinin içindekiler yazan kısmını inceleyip yorumluyor.. Mesela chicco şampuanın içindeki bir madde farelerde yapılan deneyde kanser olmuş ve o madde varmış.. Adamın çocuğu olduğu için inceliyor ve paylaşıyor.. Yani bizim için fedakarlık yapıyor.. Tabi ki sizler de yapabilirsiniz bunu ama adam bizim işimizi kolaylaştırıyor.. Ben takibe aldım çevremdekilere de tavsiye etmeye başladım bile.. Sonuçta herşey çocuklarımız için..
SevgiOA ilknurcelik şampuanından bahsetmedim ben mesela uni şampuanı , deterjanı tavsiye etmez iken biberon deterjanını tavsiye etmiş demek istediğim eğer bir marka reklamı yapmış olsaydı tüm ürünlerini överdi
Esrabyl SevgiOA ınanmak ıstedıgı yere cekıyo ilknur hanım laf anlatmaya deymex baya kınlenmıs baksanıza konu bıle acmıs kuyruguna basıldı herhalde😊
Obsesifk [bilinmeyen] https://www.instagram.com/p/BnWCdgunE1a/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ldmapl3zym2d. Burda canım
Egeninannesiii Fazla araştırmak da paranoyaklığa geliyor bi noktadan sonra bence yaa. Adam madem mühendis işiyle ilgilensin bu kadar detaya inmeye ne gerek var , yediğimiz yiyeceklerde bile neler neler var organik diye alıyoruz ama kim bilir içinde ne oldugunu. He gidip en kötü şeyleri de almamak lazım ama bu kadar da detaya girersek kafayı yeriz 😂😂😂
Muhendisinoglu Egeninannesiii şükür ki işime, aileme ve buradaki içeriklere yetişebiliyorum. Sizler gönül rahatlığı ile gece uyurken 03.00 e kadar içerik inceliyorum 🤗🤗 24 saatlik yaşam periyodumu da paylaşmayayım isterseniz sizlerle
Esrabyl Egeninannesiii takıpcı kazanmak olumsuz bı post mu ?ayrıca bnce yeterınce takıpcısı ve sevenı var dıye dusunuyorum
Muhendisinoglu ilknurcelik peki yaptığım onca şeye bi teekkür yerine hakaret eden kişiyi ben öğrenmek istesem. Eğitim seviyenizi mesela. Adınızı soyadınızı.? Bunları vermeye imtina eden birisi benim secelemi neden ve hangi hakla ister anlamış değilim ki 🤗🤗🤗
Esrabyl Egeninannesiii haber vermişler çunku takıpçileri yukarda bahsetmısler ayrıca bı erkegın bu uygulamayı bılmesı zor ben yenı kesvettim😀
Muhendisinoglu Egeninannesiii aaaa beni çağırdılar koş gıybet var arkandan gömüyo ilknur dediler yettim hemen. Hak olarak görüyorum 😂😂😂😂
Egeninannesiii Esrabyl valla ilginc, benim eşim mühendis falan değil ama yine de vakit bulamıyor calısmaktan internete girmeye. Evde oldugu vakitte de cocukla ilgileniyo , bebeğini düşünen ilgi göstersin internette ne takılıyo der ve susarım 😂