Gecesmom Yahu adam içeriklerimi değiştiriyor ? Yanlış mı yazıyor ? Okuma yazmamız var değil mi ? Kullandığın ürünlerin arkasını veya kağıdı kaldırarak oku. Muhtemelen anlamayacaksın. Aç google a yaz. Nedir bu maddeler ? Kanserojen midir ?? Sağlıklı mıdır ? Çok zor birşey değil. Adam bunları araştırıp inceleyip gerekirse firmalardan sertifika bilgi isteyerek yazıyor, düzenliyor. yanlış nerede ? Kandırmaca nerede ? Anlamıyorum cidden.
Nlyd ilknurcelik bence asıl saçmalalık sizin bu altın değerinde bilgileri kötülüyor olmanız. Onu da cehaletinize veriyorum.
Muhendisinoglu Millet selamlar.. benden bahsedilmiş geleyim dedim.. şimdi size mantıklı geliyomu. Bi adam var tüm bebek markalarına gömüyo.. neden sağlıklı ürün satmadıkları için.. şimdi bi düşünün kimden nasıl bi primim olacak, ne elde edicem. Biçoğunuzun imtina ettiği içerik okuma huyunu sizler için yapıyorum . Üstüne bide içindekileri birsürüüüüü makaleden inceleyip doğru yorumlamaya çalışıyorum. Ve diyosunuz ki firmaların reklamı. Ürünü gömme üzerine bi reklam varsa söyleyin hemen başvurayım yabana gitmesin incelemelerim🤗🤗 Burada gerçekten bi hizmet var hem de hayrına. Çok konuştum beni bilen bilir uzun uzun anlatırım herşeyi. Konuyu açan arkadaş da okuyablseysi anlardı hayrı. Neyse hrpimizin evladına sağlıklı günler 🤗🤗🤗👍
ilknurcelik Muhendisinoglu aaa siz burda da mı varsınız? Ne mühendisisiniz acaba? Nerde çalışıyorsunuz? O ki herkesi peşinden sürükleyen bilgilere sahipsiniz açıkçası merak ettim. Herkes düşüncesini açıklamada hür ve özgürdür ben sizin hala bir hizmet için çalıştınızı düşünüyorum
ilknurcelik Muhendisinoglu bir de ben bunu yazmadan burda herhangi bir paylaşımınız yok o kadar sizle ilgili post açılmıştı. Bir kötü post hemen yazmaya karar verdiniz nasıl olduysa bu kadar kendinizi tanıtma çabanız taktire şayan! Neyse işiniz rast gitsin ne diyeyim 🤷♀️
adm Muhendisinoglu mühendisoğlu instagram hesabından doğrulama için happymomapp hesabına mesaj atar mısınız?
Meryemsen Bu başlığı açana mi bir şey soyleyeyim yoksa ekran görüntüsü alıp bunu muhendisinoglu sayfasına gönderene mi bilemedim. Tasvip etmediğimiz şeylerle neden ilgileniyorsunuz. Herkes çocuğu için ne iyiyse kendince onu daha iyi bilir. İster faydalanirsiniz isterseniz kendiniz araştırirsiniz. Reklammis da başka yere hizmet için mis te bırakın bunları bebeğinizle ilgilenin. Zaten kanımızı kuruttular kimyasallardan. Adam hazır önümüze sunuyor işte ne istiyorsunuz
Rabia88 [bilinmeyen] aynen öyle bende Dr Sebamed önerdi diye dünya para verip aldım ama şimdi ne diyebilirim ki adama
Jrarya Marka yanlısı olduğunu düşünmüyorum içindekilere bakıp maddeyi araştırınca bizde az çok zararlı maddeleri görebiliyoruz ki hiç bi marka için kullanın kullanmayın demiyo içinde olanları olmayanları paylaşıyo takdiri kullanıcıya bırakıyo sanırım ilk defa bebek bezi için kullandığı markayı söyledi öyle olsa tüm ürünler için kullandığı markayı vurgulardı 🤷🏻♀️
Mhlkoyku ilknurcelikkitap okuyun derim galiba okuduğunu anlamıyorsunuz. sadece içindekileri kısmını açıklıyor bize. Anneleri, tüketicileri bilinçlendirmeye çalışıyor. Lütfen kötü düşünmeyelim. Ön yargılı olmayın
Eymenimo İçer ilknurcelik bende baktım hesaba ve hikayeden devamı diye başk bir sayfaya yönlendirmesi saçma devamı tıklayınız olayı girdimi reklam geliyor aklıma ve açıkcası böylelerine prim vermek istemiyorum hiç sevmedim
Meryemsen Eymenimo siz kimi takip ediyorsunuz? Karıştırıyorsunuz sanırım devamı diye bir yazı olmuyor hikaye de sadece incelediği ürünü hikaye de paylaşıp görmeyenler in girmesine yardımcı oluyor yani onu bile yapıyor vay arkadaş ne insanlar var ya
Meryemsen Elifsu hala pişik kremi incelemesi bitmedi bitince kullanilabilenleri bir resim de topluyor. O zaman kendiniz karar verirsiniz
Muhendisinoglu ilknurcelik peki yaptığım onca şeye bi teekkür yerine hakaret eden kişiyi ben öğrenmek istesem. Eğitim seviyenizi mesela. Adınızı soyadınızı.? Bunları vermeye imtina eden birisi benim secelemi neden ve hangi hakla ister anlamış değilim ki 🤗🤗🤗
Ygz Elifsu bezlerde peki neden en pahalısınk söylememiş? Dogru olan seyi söylüyor adam. Ayrıca istek üzerine kremleri arastırıyor hangileri daha cok talep görüyorsa
Elifsu Ygz ama her bebek bir değil her cilt aynı değil. Belki önerdiği bezler veya kremler bebeğime uygun değil pişik olabilir tahriş olabilir.
Meryemsen ilknurcelik 24 gün önce katilmissin buraya bak ben senin profiline bakabiliyirum sende bak bakalım adam ne zaman katılmış 😂 ya gülüyorum sadece bende senin bir yere hizmet ettiğini dusunmeye basladim
ilknurcelik [bilinmeyen] Meryemsen kraldan çok kralcı kesim 😂 Bırakın adam yazsın cevap o ki burda kendisi hayırdır size ne oluyor
Rabisss Uzun zamandır takip ediyorum. Aklı karıştığı zaman üreticiyle görüşüp bunları da takipçileryle paylaşıyor. Elimizden geldiğince en iyisini seçmeye çalışıyoruz. Amaç en az zararlıyı göstermek. Ayrıca emek verilerek hazırlanan içerikler. Takip etmeyebilirsiniz. Ama b*k atmaya da lüzum yok. Severek takipteyiz 👍🏻