Mercimek_Alp Bebegim surekli emmek istiyo boş gögsumu emiyo emzik gibi emerek uyumak istiyo. Dolu gogsumu verdigimde almiyo agliyo gece bile uyanip emmek icin aglio boş gogsumu boş boş emerek uyuyo. 2 ay 12 gunluk hangi emzigi kesin tutar. 🥺
Lulemom Mercimek_Alp ben 3. Ayda emzik verdim. Tüm pahalı emzikleri denedim tutmadı. Damaklı damaksıx hepsini denedim. En son weebabynin 15 liralık emziğini aldım sırf bunu da denemedim demeyim diye. Bi tek onu tuttu 😄
aley_ckmm24 Mercimek_Alp anne göğsüne yakın emzikler var onları alıyorlar bizimki damaklı emzik kullanıyor eczacı onu vermişti
saresmami Mercimek_Alp bibs markasini cogu bebek tutuyor diye biliyorum … denemen lazim her bebek farkli … ucuzlarindan baslayip deneye deneye pahalilara kadar yolu var .. emzik biz anneler icin hayat kurtarici zaten ben MAM markasini kullaniyorum. Dogudugu ilk günden beri tutuyor
Mercimek_Alp Lulemom 3 aylikken mi tuttu emzigi. Peki verir vermez emmeye basladimi yoksa ucuna recel felan surdunuzmu
UmmuGulsumunAnnesi Mercimek_Alp ucuna reçel sürmek mi inşaeAllah sırf emzik tutsun diye öyle bi saçmalık yapmamışsınızdır
Mercimek_Alp Lulemom hastanede bi arkadasla karsilasmisti o surekli yaninda recel tasirdi ona batirip verirdi ondan sordum😊
t_bulut Mercimek_Alp kesini olmuyo canım bunun deneyerek bulursun biz chicconun komple silikon olanını kullanıyoruz uyurkende yumuşak olduğu için rahatsız etmiyo diye plastik olanlar yanaklarını iz yapıyodu silikonla rahat ettik deneyebilirsin onu