umreyus Kızlar 1 yaşındaki bebeğinizi gündüz kaç kere ve kaç saat yatırıyorsunuz akşama gündüzdeki uyku durumu nasıl etki ediyor bahsedebilir mısınız?
Nezzz_ umreyus gunduz maksımum bi oglen uykusu 1 bucuk saat uyur bazen bır saat aksam ustu yıne 1 saat aksam 8 gıbı uyuturum duzenı bu şekil kurduk
BirAlparslanAnnesi umreyus valla gayet düzenliydi herşeyimiz ama buaralar diştenmiditçr nedir geceleri felaketi yaşıyoz resmen 😔 yoksa gündüz 2 uyku yapıyo ilk uykusu kısa ikinci uykusu diğerine göre uzun oluyo
umreyus Nezzz_ Bende suan bu şekilde uyutuyorum ama gece hic erken uyumadı benim Kizim 12 1 bazen 2 gibi zor tutuyorum komik bi bebekti zaten. 5 ay sabah uyurdu hala da geç uyuma huyu devam ediyor
umreyus BirAlparslanAnnesi dış zaten her düzeni bozuyo Allah yardımcınız olsun sizinde 😔 bizim hic gece uykularımız düzenli değil o yüzden alıştım sanirim artik
BirAlparslanAnnesi umreyus amin amin hepimizin 🤭 tam bi düzen oturuyor diş çıkıyor hasta oluyo yan yattı balık battı misali hep bişe çıkıyo yani😂😂😂😂