010203 Herkese merhaba 4 ay 27 günlük kızım neredeyse 1 aydır ishal ve kakasi sümük gibi perşembe günü kontrolümüz var O zaman doktora goturcem fakat fikir almak istedim başına gelen var mı genel sağlık durumu iyi
EceSultan 010203 benim başıma geldi canım 2 aylıkken başladı 6 aylık olana kadar sürekli ishal ve sümüksüydü süt alerjisinden çok şüphelendik ama çok şükür çıkmadı doktor bağırsak florası gelişmemiştir henüz demişti ek gıdaya geçince düzeldi
SelimSongur 010203 bizimde 1 aydır ishal var canım bağırsak enfeksiyonu olmuş biraz kanda geliyor küçük küçük 🤦🏼♀️ Çarşamba günü hastaneye yatırdılar emmiyordu da bakalım biraz kendine geldi ama bugünde hastanedeyiz serum antibiyotik veriyorlar hala kesilmedi . 2 ay 29 günlüğüz
010203 EceSultan SelimSongur kızlar korkutunuz beni Allah korusun bakınca biseyi yok gibi perşembeyi beklim mi yoksa pazartesi gotureyim mi hemen
ayseerkan EceSultan ya şu an tam da bizi anlatmışsınız okudum ve kendimi gördüm bizde 2 aylıktan beri aynı durumdayız. 2 aylıkken süt ve yumurta alerjisi baktılar çıkmadı şu an 5 ay 10 günlüğüz. Ben süt alerjisi diye düşünüp diyet yapıyorum. Yakında ek gıdaya da geçicem
SelimSongur 010203 götür Pazartesi biz bekleye bekleye daha kötü oldu Rabbim herkesin şifasını versin inşallah hemen iyileşirler
010203 SelimSongur tamam cnm doktorumuzu aradım şimdi açmadı o geri dönüş yapacaktır . Teşekkür ederim ben bu kadar ciddi bisey olacağını dusunemedim😪