Ayseege6156 Asel2 karbonatlı su yapın yumuşak mendili parmağınıza dolayıp suya sokun bebeğin dilini silin ama öyle çok yumuşak silmeyin geçmiyor yoksa hafif bastırarak silin geçer bunuemzirmeden sonra tekrarlayın
Gunesay Asel2 benim kızımda da vardı. Doktor sakın müdahelede bulunma kendiliğinden geçecek dedi öyle de oldu.
Sarasa Asel2 nasıl bir beyaz sütündendir o bişey sürme yagliysa sütun kalintisi kalır varsa resim eklermi sınız
Asel2 Gunesay bide mesela hiç uyumuyor ama uykusu var mesela bu gün 6 da kalktı sabah uyuyamıyor ağlıyor 10 dk uyuyo uyanıyor aceba acıyo mu diye düşündüm acır mı
midekoruyucu Asel2 benim bebeğim bi süre öyle bembeyaz ağzıyla gezdi garibim 🥲 karbonat filan dediler, ben sürdükçe bebeğim kustu yapmadım onu, kendi haline bıraktım bi süre sonra geçti🤗
Asel2 midekoruyucu tehlikeli bişey değilse zamanla geçen bende sürmem diye düşünüyorum ben acıyıp acımadığını merak ediyorm
Gunesay Asel2 gaz sancısı olabilir çünkü çok küçük. İçiniz rahat etmesi adına doktora sorun dicem ama yüksek ihtimal akışına bırakın diyecek.
Ayseege6156 Premsesannesi355 ben öyle geçirmiştim canım doktor yapma kendisi geçicek demişti bekledim uzun sğre geçmedi bende yaptım düzenli ozaman geçmişti eğer o pamukçuk öyle dilinde kalırsa bebek emmektede zorlanırmış ve acısı olurmuş ondan yaptım kurtulmuştuk inşallah sizinde geçer 😓
midekoruyucu Premsesannesi355 benimki bebekkendi açıyodu bi şekilde ve şuan 5,5 aylık evet istemediği bişey olunca fena kitliyor ağzını 😂
Gunesay Asel2 evet onlar daha tecrübeliler. İnternette maalesef her şeye kötü senaryolar biçiliyor. Ben hep burdan sorup annelerden yardım alıyorum.
Premsesannesi355 midekoruyucu valla ya kıyamıyorum öyle dili beyaz sildirmiyo emiyo parmağı kiitliyo 😁