Birbebek34 Kızlar letgo ikinci el sitesinde kargo sistemi felan gelmis ama kargo nasıl oluyor kesinti yapıyor mu daha önce ordan kargo yoluyla satıs yapan oldu mu?
Mlkhrn Birbebek34 😂 satış yaptık ama elden teslimdi. Kargo ile ilgili Bilgim Yok. Üstte kalsın. kirlettin her yeri deli ettin minkiyi😁
Eylusunannesiii Birbebek34 ustte kalsin kuzum☺️ Kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor jsjsjsjs
Eomeoni Birbebek34 satın alan kişi fazladan ödeme yapıyor letgo kargo ücretini düşüyor satan kişi kargoyu zamanında göndermezse ya da sorunlu gönderirse alan kişiye ödediği miktar ilave ediliyor
Birbebek34 Mlkhrn bende elden teslim cok yaptım ama kargo sistemi felan gelmis süreç nasıl işliyor merak ettim hiç-bir bilgi de yok🙄ogluma izletmiyotum ama yegenim bu şarkıları çok söylüyor unutamıyorum 🤣🤣
ikiKudurukAnnesi Üstte kalsın ben dolaptan satış yaptım ama letgodan yapmadım hiç.. Anneeeeee defterim nerede Nereye koyduysan ordadır 😂
Birbebek34 ikiKudurukAnnesi bende diğerlerinde yaptım ana bundaki süreci merak ettim☺️ herkes kukuliden nasibini almış😜🤣