Asliiibensu Leyla21 güncel fiyatı 1999 TL bence 1500 ikinci ele göre cok söylüyorsunuz sonuçta kullanılmış baya bir süre belli oluyor
Tuba Leyla21 Yoruma Fotoğraf Eklemek (Açık Fotoğraf Yöntemi) https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır.
Leyla21 pasaannesiyim trendyolda aynısı var ama linki atamadım 2750 indirimli fiyatı bende 1500 satmayı düşünüyorum
pasaannesiyim Leyla21 maşallah ben o paraya bebeğimin bir sürü ihtiyacını alırım 5 10 tl ye ikinci kıyafet satın alıyorum ben çok pahalı valla tabi parası olan alır hayırlı satışlar
Leyla21 Tuba malesef daha önce de denemiştim telefon ayarlarımdan olmalı yine paylaşamadım .tesekkur ederim
Busragokceberra Leyla21 İmg yükle yazın Googleye herhangi bir siteye tıklayın sonra resim yükle deyip resim seçin resim yükleme olduktan sonra uzunca üstüne basılı tutup bağlantı kopyala çıkana tıklayıp buraya yapıştırın 🌸
Aaeess pasaannesiyim valla para var ama o parayı verip almam. Ben zamanında 150 TL ye aldım. İçine sünger koydum 27 aylık kızım hala kullanıyor. Ondan sonra oğlum kullanacak.
Leyla21 Busragokceberra sanırım oldu teşekkürler. Ön kısmında bebekler için olan sehpası ve tepsisi var fakat onu çok az kullandigim için sıfır gibi o ama takmadan çekiyorum suan
Busragokceberra Leyla21 Yok ben almak için değil resimi yüklemeyi anlatmak için yazdım olmuş bu arada hayırlı satışlar