Bebeğim dün kemerini açıp beşikten düşmüş su hem ana kucağı hemde mama sandalyesi olanlar varya oyleydi iki metre kadar var hemen acile gittik tomografi çekildi iki saat bekledik ama nasıl ağladı ilkkez kendimi böyle hissettim. Resmen kalbim ağzımda atıyordu elim ayağım uyuştu olduğum yere yigildim eşim hemen aldı yerden, düşmesi imkansizdi uyuyordu ve kemerleri de bağlıydı hala aklım almıyor verilmiş sadakamz varmış dyrm 🙏🏻 başına böyle bir şey gelen oldu mu tomografi sonucu temiz çıktı ama o kadar yuksekden düştü acaba kafasını değil de vucuduna mi darbe aldı onu da blmyrm gece huzursuzdu baya korkmuş 🥺 birde buna ek olarak tomografi sonucunu beklerken emzirme odasına geçtim,o sırada içeriye genç bir anne kızını getirdi bir aylık mis henüz ama nasıl ağlıyor morarma derecesinde yanında ne maması var ne biberon var sütü de gelmiyomus valla hiç tereddüt etmeden sordum istersen ver emzireyim çocuk mahvoldu dye hemen verdi emzirdim eşini arıyor adamın umrunda değil bakmiyor telefonuna kadının bağırıyor gelememw şimdi diyor yemin ederim kendi esime şükrettim ve herkes anne baba olmasin dedim o an😕 yavrum bnm nasıl emdi az bişey de sagdime ve çıktım odadan eve gelince yengem eşinden izin aldın mı izin almadan emzirirsen haram ddi ne saçmalık ya orda bebek morarma derecesinde ben onu mu dusunecektim izin vermezse de yapardım yani siz bu konu hakkında böyle birşey duydunuz mu haram diye ? K.bkmayin uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻