Aylilams Ya arkadaş istediğim ürünü neden alamıyorum Bu hava nemlendirici geldi bime sabah erken gider alırım dedim. 09.15 gittim kalmadı denildi. Napiliyor bu ürünler. 3 bim gittim kalmadı denildi. Şaka gibi
Kereminannesiii Aylilams 1 tane geliyorsa ya çalışanlar kendilerine ayırıyor ya da birileri gelip ayırtırıyor maalesef
escmrk Aylilams çalışanlar alıyo. Ama mağaza açıldığı an ilk müşteri olarak girerseniz personel almış olsa bile mağaza sorumlusuyla görüşüp alabilirsiniz
YoldasYilmaz Aylilams cunku elemanlar bir milyoncu gibi yerlerle anlaşıp o kara satıyorlar kar ve komisyon meselesi yani.
midekoruyucu escmrk benim hep ilk müşteri olarak girdim ve uyanıklar ona cevap bulmuş, o ürün bu mağazaya gelmedi…
gizemito Aylilams Bizim evin altında Bim var. Yani açıldığı anda ürün almak için girdiğim oldu. Ya gelmedi diyorlar yada satıldı diyolar. Asla inanmıyorum. Ve Bim den alışveriş yapmayı kestim sırf bunun yüzünden. Çok itici geliyor artık
Buuseg Aylilams çalışanlar alamıyor 1 ürün gelse daha o ürünü cıkarmak zorundalar. 2 ürün gelince 1ni ayırıyorduk. Muhtemelen açılışta satılmıştır.
Umii Aylilams calisanlar ayiriyordur ama ayirmalari yasak bi arayip sikayet etsenzi bolge sorumlusu canlarıni okur esimde bimde calisti bi ara ordan biliyorum
escmrk midekoruyucu annem bi kaç sene önce derin dondurucu için gitmişti kalmadı demişler ilk müşteri olduğu halde azıcık çirkeflik yapmış almış 😂
Nilunas Aylilams canım üzülme alamadığın için ben aldım küçük bişey çok faydasını göremezsin başucuna koymadığın sürece
Yigitkomuz_ Aylilams geç kalmışsın hamileyken 9 a gelmeden bimin orda olurdum alcagm şeyi bazen alırdım bazen önümdeki alirdi🤣🤣