Minkpndam Kızlar 2 ay 16 günlük bebeğim var bugün zeka kartlarını gösterirken bir şey fark ettim bebeğim sağa dönük olunca mesela zeka kartıyla takip yaptırınca sola götürüyorum gözüyle takip ediyor kafasını çevirmiyor bu normal mi acaba ya 😢
Almi21 Minkpndam 🤣valla onlar bizden akıllı gözle takip eder kafasını benimkide çevirmez isterse kendi kendine çevirir normal de çeviriyorsa bir sıkıntı yoktur
Haydinn Minkpndam tembelliktendir annesi sen hiç pes etme bol bol zeka kartlarını göstermeye devam et yüz üstü yatır birde öyle göstert kartları sıkma canını daha küçük 🥰
Minkpndam Mihranimmm normal bir zamanda hiç izlemedim ama çevirmiyor çoğunluk sesleniyorum tepki veriyor ama çevirmiyor başını aklımı yicem ya ama mesela omzuma koyduğum zaman sağa sola çeviriyor başını yüzünü sürtüyor omzuma
Minkpndam luciferrr dalıyor bazen ama şöyle evdeki büyük tablo fotoğraflara dalıyor kasma derken vücudunu sıkmasından mı bahsediosunuz yok sıkmıyor gayet rahat
Minkpndam Haydinn ay birde o var yüz üstü yatmaktan nefret ediyor ya yatırıom 3 dk sonra ağlıyor şuan gözteriyorum kartları çevirdi başını tembellikten yapmış demek çok korkuttu ya
Haydinn Minkpndam benim kızım da çok tembel hiç endişelenme doktorum kafasını tutamıyor diye biraz endişelendirmişti beni mesela şimdi 5 ay 24 günlüğüz adımlar bile atıyor kızım destekli biraz oturuyor ama hala yüzüstü durmayı sevmiyor 😂
Snmela Minkpndam tek tarafa çeviremiyor mu yani eğer öyleyse bazen tortikolis olabilir oynunda bi şişkinlik var mı
Snmela Minkpndam tek sıkıntı başini diğer yöne cevıremıyodur mesela yatırıyordum aksi yöne çevıremediği yere o tekrar diğer tarafa çekiyodu bide bide bi şişkinlik vardı cnm
Minkpndam Havvakck inşallah kuzum bugün biraz denedim yaptı ama o hastalıktanda korkuyorum arkadaşın dediği doktorada göstercem yoksa içim rahat etmez ama çeviriyomuş yani çevirdi hep bugün