Calikusuu1 Merhaba güzel anneler. Önlisans sosyal hizmetler mezunuyum önlisans KPSS ye hazırlanmak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımi bilmiyorum fikrinizi almak istiyorum. Nasıl yapabilirim .
Mihrimah3 Calikusuu1 matematikten başladım matematiğim sifir önce onu halletmeye çalışıyorum onunla birlikte Türkçeyi ilerletmeye çalışıyorum daha önce sınava hiç girdiniz mi kaç aldiniz
Milena11 Calikusuu1 en güzeli çoklu gitmek tarih videolarına başlayın bir yandan matametik konu konu gidin her gün soru çözümü yapın her gün 5 paragraf sorusu çözün oda kenarda alıştırma olsun tarih bitince dil bilgisi devamsonra coğrafya en sonda bol bol deneme
Aycira Calikusuu1 tüm derslerden konu konu gidin youtube izleyin not çıkarın yada video ders notları çok işe yarıyor sonra tüm konular bitince her dersten 3 soru bankası bitirmeye çalşın ve deneme çözün bol bol.
Byztnannesi Calikusuu1 bende sosyal hizmetler okuyorum 2 dersim kaldı önlisans kpss ye girecem inşallah
Calikusuu1 Mihrimah3 hayır daha önce girmedim bu sene mezun oldum .meslek lisesi okudum ve hiç matematiğim yok maalesef
Mihrimah3 Milena11 çoklu derse nasıl calisiyosunuz acaba çocuğunuz büyük mu ben yetistiremiyorum hepsini anda çok yavaş ilerliyorum
Calikusuu1 Byztnannesi Allah kolaylık versin inşallah. Bebekle nasıl olucak bilmiyorum açıkçası . Ama bir yerden de başlamak gerek sanırım
Milena11 Mihrimah3 5 aylık daha başlamadım geçen sene bebek yokken bu şekilde çalışıp 82 aldım önlisansdan bakalım ocakta başlicam tekrar çalışıyorum da bir yandan bakalım
Mihrimah3 Calikusuu1 matematiği halletmelisin matematiksiz olmaz Malesef bende sosyal hizmetler bitirdim kadro acmiyolar bu bölümden en 95 falan alasın ki 3001 kodla atanasin
Arencik Calikusuu1 15 gün fln oldu başlayalı ilk üniteleri bitirdim testleri çözdüm oğlum uyuduğu zamanlarda fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorum 3 ay da fln biter sanırım konular video izleyip konu bitirip farklı bi kac kaynaktan soru çözüyorum