Slyshn Papatyammmmm bizimkide nezle oldu bende burda bekleyeyim. Ben sabah akşam ıhlamur veriyorum şuan için. Meyve yedirmeue çalışıyorum başkada aklıma birşey gelmiyor
CankizimRavzam Papatyammmmm 2 yaş kızımda grip oldu ateş 40 oldu dün hastanelere taşındık.bildigin sadece calpol dolven verdiler o kadar çok geçmiş olsun sen ıhlamur nane limon iç de emziriyorsan sütünden geçsin
Papatyammmmm Slyshn yavşan diye bi ot var aktarlarda vardır sıcak suda bekletiliyo onla yıka istersen ben şimdi yaptımda rahatladı kızım uyuyo şimdi
Papatyammmmm CankizimRavzam Ewet emziriyorum hemen yapıyorum sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Slyshn Papatyammmmm suyuna mı koyucam bende uyuttum şimdi canım ama dün gece çok fenaydı bugünde hep gözü burnu akıyor😢
Papatyammmmm Slyshn bizde öyle dün akşam burnu gözü yaşlı uyuyamadikda otu kullandım rahatladı kaynar suyum içine koy rengi cıkıyo sonra elini yüzünü yıka banyo suyun içine koyup yıkayabilirsin
Slyshn Papatyammmmm tamam canım çok teşekkür ederim geçmiş olsın size de inşallah hemen atlatır kuzular bizde kötü bir gece geçirdik umarım bugün düZelirler