Gokcecik Merhabalar, ikizlerim için Hipp kullanıyorum ama tahmin edersiniz ki mağazalarda epey pahalı. Alışveriş yapabileceğim uygun ve güvenilir siteler önerir misiniz ?
Sareem Gokcecik hepsiburadadan aliyorum ben. Geceden sipariş versem ertesi gün elimde oluyo. Ama satıcı olarak hepsiburada gonderimli olarak seçiyorum
Hacerr7 Gokcecik e bebek uygun aslında bizim burda bebelacı 50 liraya satıyorlar ama e bebekte 36 lira
NaimeYilmaz Gokcecik Ben nereden denk gelırse ordan alıyorum. Sadece kargo gelince teslim almadan önce kapalılık durumuna ve tarihine bakıyorum. Başka bir sorun yaşanmaz sanırım🤷♀️
Hilalaldemr04 Sebine benimbebegim bebelacla doymuyor denedim 🤷🏻♀️ sma kullanitorduk kabizlik yasadik bebelec aldik doyurmadi simdi evolvia kullaniyoruz cokta memnunuz kilo aldirmasida iyi 3 bucuk aylik 7.600 kilo
Hilalaldemr04 Gokcecik ben hepsi burada ve happy.cok dan sipris veriyorum canim hemde uygun indirimleri oluyor
Hilalaldemr04 Sebine biz hepsi burada ve happy.com dan aliyoruz disarda satisi cok pahali internet satisida 800 grami 92 gibi bi ucret 400 grami 65 gibi bi ucret . 800 grami daha hesapli oldugundan 800 gramlik aliyoruz
Hacerr7 Sebine normal görünüyor benim kız 2 770 gram doğdu 13 günlük oldu hiç kilo almayınca mamaya başladık
Smrenes Kırmızı sepetten alıyorum ben bebelac gold kullanıyorum piyasaya göre en uygun orası 150 TL üstü de ücretsiz kargo tavsiye ederim son kullanma tarihleri de 2020 bi akıntı olmadı bu zamana kadar..
Sebine Hacerr7 bende bebelac kullaniyom kilo aldimi? Resmini ata bilirmisiz hansindan kullanirsiz diye?