rabiss12 Kızlar 10 aylık kızım var ablamın nişanı var ben siyah şifon bir elbise giyeceğim kızıma ne giydirecegime hayla karar veremedim varsa fikirlerinizi alırız
Metekaran rabiss12 küçük çocuktan bahsediyorsunuz sanırım normal bir elbise giydirin bunda düşünecek ne var ki
daisymomm rabiss12 anne kız kombinleri çok hoş oluyor. Kızınıza da sizin kıyafetinizin renginde rahat bi kıyafet tercih edebilirsiniz.
Deletedmom_41 rabiss12 Onada siyah elbise, rahat giydirin bence altina da beyaz pabuc mis gibi olur :)
rabiss12 Teyzesii için özel olsun istiyorum içime sinen bir şey bulamadım sizin aldığınız gördüğünüz bir şey var mı diye fikir almak istemiştim ☺️
Gulsen4224 rabiss12 konuyu saptırmaya açık aramaya bayılırlar ya Boşver cnm sen ama içine sinen hoş bir elbisesi varsa giydir annesi her şekilde güzel olacaktır prenses ❣🥰
Mmeelliikkeee rabiss12 bizde beji var hediye geldi ama fotoğraftakinden çok daha hoş pırıl pırıl zarif siyahı size uyabilir 🌺 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5307556/2231078
YeniAnneIstanbul rabiss12 Benim oglum var ama kizlar icin o aylar icinde genelde tulum goruyorum kisin uzun kolu sonra alt kisminda tul etek oluyor h&mde siyah gormustum etek kisminda minik altin renkli yildizlar. Hem rahat (kumasindan dolayi ve tulum oldugu icin) hem guzel 😊
guzelanne71 Sizin elbisenize benzer bi elbise bulabilirsiniz bence.En azından aynı renkte olsun sizinkiyle.Bide fiyonklu bandana takın tamamdır 😊 sonra rahat edemezse değiştirirsiniz zaten kıyafetini