Nuraydnz Bebeğinizde pamukcuk oldumu nasil geçti. Sehir dışındayim doktorumuza gidemedik geçmezse randevu alip hastaneye götürcem ama basit bi cozumu varmi diye sormak istedim
Miyonunannesi Nuraydnz canım ilk basta streil spanc ve karbonatlı suyla temızleme önerılıyo hem gogsunu hem bebısının agzını ama bıraz bastırarak bu bize fayda etmemıs mukostatin kullandık oda etmedı en son karadut özü iki kere sürmede etki etti 1.5 aylıktı kızım digerlerini ilk dene ama bn karadutu öneririm
TheBossMom Nuraydnz karbonat ve temiz bir bezle ağız içini temizliyorlar. Bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonat koyup gazlı bezle bebeğin ağzı günde 3-4 kere temizlenmeli
Loreyli Nuraydnz bize de doktorumuz karbonatlı su iLe temizlemeyi önerdi fakat sadece ağzını değil, ağzı iLe temas eden her şeyi. Memeyi, kullanıyorsanız emziği, biberonu da temizliyor musunuz?
Nuraydnz Miyonunannesi 41 günlük su an karadutu kullanabilirmiyiz ki karbonati uyguluyorum 2 gundur teşekkür ederim
Nuraydnz Miyonunannesi bide sizin bebeginzde de istahsizlik yaptı mi 2 gundur mamasinin yarisini bile icmiyo
Miyonunannesi Nuraydnz bende önce karbonat kullandım gecmedı 1.5 aylıktı önce agzını temizledim kuzum sonra karadut özüne spancın ucunu batırdım emdırdım sonrada biraz bişey vermedım agzında kalsın ıyılestrsın diye
Nuraydnz Loreyli evet temizliyorum hepsini mikostatin aldim simdi onuda kullaniyrm karbonatladq temizliyorum insallah gecer