Eylul0819 Merhaba arkadaşlar 8 Mayıs’ta kızımı kucağıma aldım siz meler yapıyorsunuz nasıl gidiyor benimki çok memeci emzik almıyor geceleri hiç uyumuyor sizde durumlar nedir
elifagace Eylul0819 aynı tarihte bende doğum yaptım🥰Kızım Eylülü kucağıma aldım şükürler olsun🙏🏻❤️Sabırsızlıkla 40ımızın çıkmasını bekliyorum gezmek için😂
DNisa Eylul0819 bende 9 mayısta doğum yaptım. Dogdugundan beri benimki de çok memeci saat başı muhakkak emiyor. Emzik bende tutturamadim. Artık konusunca gülmeye başladı kızım 😊 ama birkaç gündür sanki emzik istiyor . Çünkü aranıyor meme veriyorum süt gelince sinirleniyor gibi geldi. Sizde de var mi böyle birşey elifagace
aselkus_09 Eylul0819 3 mayısta aldim kızımı kucağıma. Gece uykusu masallah çok güzel. Gece ve gündüz ayrımı yapıyor. Emzik emmeyi çok seviyor. Ben onunla konuşunca hareketleniyor değişik sesler çıkarıyor kuzucugum.
Sezgin Eylul0819 3 mayısta doğum yaptım kızım gündüzleri hiç uyumuyor çıldırtıyor beni. Akşm 6 10 arası kolik saati asla susmuyor.10 buçuk 12 arası uykuya daldı mı sabah saat 6 ya kadar basen 7 8 enkadar aralıksız uyuyor. Gündüz hep memede kalmak istiyor. Acaba doymyr mu diyorum çekiyorum memeden süt fışkırıyor sağ göğsümden ama heralde doymuyo diyip mama veriyorum. Zaten hep mama meme gidiyoduk ama süt fışkırıyor ben bu besleme emzirme işini anlamadım gitti kızlar
Eylul0819 Eylul0819 biz kırk dolmadan çıktık dışarı baya sevdi ama tek sorun dışarıda emzirmek Zor oldu
DNisa aselkus_09 gece gündüz ayrımi icin uyguladığınız herhangi bir yöntem oldu mu acaba? Biz hala yapamiyoruz gündüz uyuyor gece 12 oldu mu ayaktayiz 🤔
Eylul0819 aselkus_09 benimki uyumayınca bile meme istiyor oturup konuşmak oynamak istiyorum ama onda.bile ağzını aratıyor meme istiyor
Eylul0819 DNisa bizde öyle 😣😣😣uyumuyor bu aralar hiç eve gelen giden olunca bebeğin dengesi değişiyor
aselkus_09 DNisa hayir hiç bir şey yapmadım doğduğundan beri hep öyleydi. Ama gunduzleride fazla uyumuyor. Isterseniz sizde gündüzleri fazla uyumayın özellikle akşamları uyutmayın ki gece daha uzun uyusun. Ben gece emzirmeyede uyandirmiyorum kendisi acıkınca uyanıyor bazen 4-5saati buluyor bununda etkisi vardır diye dusunuyorum
DNisa Eylul0819 tam tersi yani 😂 bilmiyorum bana öyle geliyor belki ama meme ağzında ağzı süt dolu ama hala ağlıyor ve aranıyor. Bende acaba emzik mi istiyor diye düşündüm açıkçası
aselkus_09 Eylul0819 evet malesef benimki de ya beni emecek yada emzik emecek ağzı hiç boş kalmayacak hep öyle istiyor 😂😂
UmutReyhan DNisa gazı olabilir. Birde sütünüz çok hızlı boşalıyor olabilir biraz başı yukarıda ayakları aşağıda eğimli deneyin. Bu iki ihtimalde de bebekler meme aranırlar ama almayıp ağlayabilirler
DNisa Eylul0819 uyku süreside uzadı biraz gündüz bol bol uyuyor keyif yapa yapa. Acaba banyosunu aksam yaptırsam bir faydası olur mu diye düşünüyorum. Banyo yapınca bayağı uzun ve güzel uyuyor çünkü.
maviceselcan DNisa 1 Mayıs’ta doğdu kızım. Banyoyu gece yatırmadan yaptırın. Ben öyle yapmaya başladığımdan beri gece biraz olsun rahat ettim. Bir de oda karanlık olsun. Ben gece uykusuna böyle çözüm buldum. Ama gündüz ve akşam uyumuyor. Tam uyuyacak oluyor gazdan uyanıyor. Yanından bir an ayrılamıyorum. Emzik emmek istemedi ama ısrarla verdim. Yeni yeni alışıyor. Akşam 10-12 arası gazdan ağlıyor hiç susmuyor. Biz de böyleyiz🤗
snybzkrt 5 mayıs doğumlu oğlumda çok gaz problemimiz var,gündüz hiç uyumuyor gözleri kapanıyor zorla açıyor sanki ona biri kesinlikle uyumayacaksın diye görev vermiş gece nispeten daha iyi ama güya üç gün önce atak haftamız bitti ama hiç bir şey değişmedi☹️
UmutReyhan 17 mayıs doğumluyuz 28. Günümüz Doğduğundan beri hep memedeyiz gece de gündüz de doğru düzgün uyumuyor. Memede uyuya kaldığında yatağa koyayım diyorum uyanıyor. Kucağımda tutarsam birazıcık dalıyor sonra uyanıyor yine meme istiyor Philips avent ultra soft aldım emziğini tutmuyor yalancı olduğunu anlayınca atıyor. Banyodan sonra uyurdu 1 haftadır onu bile güzelce uyumuyor sıçrama haftası bitsin düzelecek diye umuyorum. Yeni yeni agu agu yapıyor ama sohbet edemiyoruz çünkü bırak tatavayı bana meme ver diyor 😂 bazen söylediğime gülüyor bazen emerken öylesine gülüyor 😊 elleri kolları hiiç durmuyor o kadar çok geriniyor ki anlatamam. Birde koltukta bir yerde bırakamıyorum çünkü dönüyor.
Sibelmkafedzhi UmutReyhan noktası virgülüne kadar aynı olur mu her şey🤦🏼♀️ 19 Mayıs’ta doğdu oğlum da uykusuzluğu beni tüketti. Ne gece ne gündüz uyumaz mı bi çocuk ya 😒
Kzbnnzmkrm UmutReyhan benim oğlumda 17 mayısta geldi dünyaya bu atak haftalarını nerden biliyorsunuz ki nasıl ayarlıyosunuz
snybzkrt UmutReyhan değişmedi vallahi şaştım,bir de bu sakinleştirici müziklerin hepsini denedim milletin bebeleri beş dk uykuya daldıran müzik falan neler neler hiç bir işe yaramadı gözleri fal taşı gibi hep