Wanderlust Sareerdogan 3 hafta falan suruyormus ama her bebekte farklidir tabi bizim de uykular yemeler gitmisti bu ay bi de 4 dis birden cikardi hepsi ust uste geldi 2 gun sonra 9.aya giricek 2-3 gundur eski duzene donduk sukur darisi basiniza 🙏🏻
Efem123 Sareerdogan yaa bizde aynı durumdayız gündüz uyku sifr gecede onkez kalkıyor yeme desen ek gıda ağzına almıyor 😏
1Melodi Elifinannecigi Google dan atak haftası hesaplama yazın çocuğunuzun dogum tarihini girin orda kac gün süreceği kac gün kaldığı yazıyor
Egeberk 1Melodi internette yazan doğru mu benim bebeğim 4 aylık atak zamanında 18 gün kaldı yazıyor hiç gecmicek diye çok korkuyorum
1Melodi Egeberk doğru benimki birebir uyuyor zaten ataklar genel olarak 30 gün sürüyor benim kızım 10 aylik 35 gün sürdü atağı bitmesine 1 gün kaldı
1Melodi Egeberk evet zaten atak geçirmesinin sebebi her ay yeni şeyler öğreniyor olması ogrendigi şeyler bebekte stres ve gerginlik yaptığı için Bu durum gerceklesiyor
Birkedibirbebekkkk Sareerdogan 8. Ayda uyku gerilemesi var bu sebeple cok kısa süreli uyuyup uyanmalar yasaniyor.
Egeberk Sareerdogan Allah yardım etsin gerçekten çok yorucu bı surecmis eskiden gülerek uyanan bebeğim şuan feryat figan ağlıyo geceleri bile sadece elini emiyordu ona uyaniyordum ama şuan evde kıyametler koparcasina agliyor
Sareerdogan Egeberk aynen öyle aynen öyle :/ hiç bişi yok ortada öyle bagriyor ki ister istemez bende sinirleniyorum
Egeberk Sareerdogan Aynen öyle bide hava soğuk diye eşim dışarı cikmamizi da istemiyo daha da çıldırıyorum