herseySeninleguzel11 Kizlar merhaba oglumun burnu tikali serum fizyolojik ile beceremedik eşimle. Ateş öksürük huzursuzluk yok sadece burnu tıkalı. Ne yapmam lazım?
Oglumunannesiyim herseySeninleguzel11 burun aspiratörü varsa serumu sıkıp 30 sn bekleyin sonra aspetorle temizleyin bizimde oyle olmuştu dediğin gibi yaptık açılıyor tikandikca açtık hep
Yasemin38 herseySeninleguzel11 canım serum fizyolojiğin yarısını bir burnuna,yarısınıda diğer burnuna sık. Yattığı yerede soğan kesip koy.
AAltay_yuksel herseySeninleguzel11 Xlear kids burun damlası al canım, 3 buçuk aylığız burnuna tek iyi gelen bu damla oldu uykusunu bile değiştirdi çocuğun :D
ayscnky1 herseySeninleguzel11 başka da yapılan bir yöntem yok ki doktorlar bunu öneriyor. youtube’de uzm.dr. osman gönülalın videosu var ben oradan öğrenerek yapmıştım hala hergün yapıyorum sizde bir bakıp deneyin tekrardan isterseniz.
Seymaemre-asya34 Sprey var birde plastik birşeyin içinde serum fizyolojik var sprey olanı deneyin hapsurunca hepsi çıkıyor bazen xxlear adı