Sarasa Halilannesi ilk günler Halilannesi 60 90 CC içer 2 3 saatte bebeğe göre değişir biberon emzik meme reddi yapar enjektör Eds yöntemini deneyin isterseniz
Xxcns Halilannesi her bebekte değişir 90 yap bnce içtiği kadar ver dpyarsa diliyle itiyor öyle öğrenmiş olursun
Burcu4135 Tam hatırlamıyorum ama 30 cc veriyorduk sanırım doktorunuzun demiş olması lazım su kader gün 15 su kader günden sonra 30 cc diye.
Halilannesi Burcu4135 hiç bişey demedi doktorum ben emziriyorum normal de ama bazen tutmuyo biberonla destek veriyorum 60 cc içiyo ama hala aranıyo
Bebek-annesi Halilannesi süt anne sütünden bahsediyorsunuz sanırım. mide kapasitesi aynı mama veya anne sütü fark etmez eğer emmiyor ise sağıp veriyorsanız 30 ml kadarını verin yine isterse yine verirsiniz.
Halilannesi Sarasa şırıngayla veriyorum ama onu da istemiyo sık sık süt gelsin istiyo başka çarem kalmadı biberonla takviye ediyorum bende
Burcu4135 Halilannesi aranıyorsa doymuyordur bız dırek biberonla içirdik zaten 1 ay sonra sutum kesıldı sadece hazır sut verıyorum. 2.5 saat de 1 verıyorsunuz dımı?
Sarasa Halilannesi alisirsa biberona sizi hiç emmez emme refleksini bozar siringayla yanağının kenarına sıkın azar azar emsin neden emmek istemiyor sarılığı falan mı var
Halilannesi Sarasa Sarılığı vardı geçti ama tutamıyo mu mememi bilmiyorum bide sütüm tazikli geliyo galiba çok tıkanıyo aç kalıcak diye de korkuyorum
Halilannesi Burcu4135 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama emmediği zaman ortalığı yırtıyo mecbur biberona sarıldım
Sarasa Halilannesi dil ve dudak bağı var mı o da engel olur emmesine biberon kolayına geldiği içinde istemiyor olabilir
Sarasa Halilannesi tazyik için önden elle sağın biraz tazyigi gitsin koltukta kaykilarak oturur şekilde emzirin
Halilannesi Xxcns 60 içince bile ekşimik gibi çıkarıyo ağzının kenarından bilemiyorum kaç cc vericeğimi
Yenidoganbakimi Halilannesi 24 günlük 60cc veriyorum ben 30cc ile doymuyor çünkü belki kilosuyla alakalıda olabilir
Halilannesi Yenidoganbakimi kilosu da yerinde az mı veriyorum acaba ara ara beni de emiyo az da olsa çok gelir de huzursuz olur diye de korkuyorum