Ummahan250820 3 bucuk aylık bebegım var en ıyı d3. Damlaması olarak duydum ben monovıt d3 kullanıyordum gunluk 3 damla verıyordum acaba bu damlamayı kullanıpta gunde kac damla verıyorsunuz bebegımıze kullananlar bılgı verırmısınız 🥰
Ayse0409 Ummahan250820 Canım ben bu monovit d 3 kullandım ama benim bebişi kabız yaptı gazını çıkaramadı. Hatta bende sağlık ocağındaki ebeye söyledim bana denk gelmiştir yediğin bişeyden olmuştur dedi Ki alakası yok çünkü denemek amacıyla bi gün verdim bi gün vermedim ve yediklerime çok dikkat ettim verdiğim günler ıkınmadan uyuyamıyordu kızım dalamıyordu uykusuna. Haftaya salı çocuk doktoruna gideceğiz orda ocean soracağım doktora ve bide onu deneyecem
aybars030921 Ummahan250820 ben de ocean kullanıyorum, çok memnunum. Günde 3 damla, doktorumuz önerdi içeriği temiz bir marka.
Alvindmrkl Ayse0409 bende duydum kabızlık ve kusma şikayetleri ocean aldım bende bakalım bana doktor hamileyken Coledan vermişti onu beğenmiştim Coledan d3 turuncu kutu
Ummahan250820 Ayse0409 yaa benım bebegımdede cok gaz oluyor acaba ondanmıkı ılk defa duydum monovıtın kabız yaptıgını cok tesekkur ederım canım
Ummahan250820 Alvindmrkl hamileykem bnde coledan d3 kullandım canım hatta suamda kndım ıcın onu kullanıyorum
Ayse0409 Ummahan250820 2 gün bi dene canım verme bakalım rahatlıyor mu az da olsa daha sonra eğer şikayeti ondansa başka bi marka kullanırsın