Mnk24 Kızlar evde labne yapanlardan tarif rica ediyorum.baya bi araştırdım çoğu tarif süzme peynirli ozaman evde yapmanın ne anlamı var ki ?🤔katkı maddeli bişe girmiş oluyor içine😊
laliko35 Mnk24 bende yapicam diyordum hep sonra düşündüm 2.bebeğim olsa ona yetişemem 2 çocuk ev işi yemek o yüzden labne peyniri hazır aldım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Lizbon Mnk24 Lor yap evde sütü kestirip daha sonra yaptığın o lora saf zeytinyağı ekleyip blenderdan geçir mis gibi labne oluyor 😍
Moonlightttt tamzamanlianne ben de faydalandım teşekkür ederim ☺️ peyniri ne zaman başladınız bebeklerinize acaba? 6.ayda başlanır mi?
Mnk24 laliko35 zaten süzme peynir ile yapmaktansa hazır al daha iyi😄ama burdaki videoyu izledim çok basit denicem bunu maya tuttu tutmadı derdi yok😄
elcn4139 Mnk24 nedem olmasin bi parca peynir atmakla hepsini hazir almak aynimi sence. daha sonra yaptiginda eski yaptigin labneyi at maya olarak. her yaptigijda suzme atma sende
Lizbon Mnk24 Ben çok beğeniyorum böyle yapıyorum oğlum 2 buçuk yaşında hala yiyor. Kendime de yapılanı başka bir kaba ayırıyorum az tuz ekliyorum ☺️
Minnossareannesi Mnk24 Hazır ile mayalayıp bir sonrakileri kendi yaptığınız ile mayalarsınız sonraları hep kendi yaptığınız mayayı kullanırsınız o zaman doğal olur 🤗