Yasanixxx Günaydın bayanlar 1 yasinday kızım var 4 gündür burnu bogazı tıkalı buhar veriyorum burnuna ne iyi gelir nasıl açabilirim izotonik su kullanıyorum ama faydası olmuyor hiç açılmadı burnu 🙄🙄Gece uykusu haram oldu..
Moonlightttt Merhaba serum alıp şırınga ile temizleyin tam açılsın rahatlasın. Peteğin üstüne su koymak lazım evlerimizde nem kalmadı benim bebeğim in de tıkanıyor gece burnu hatta benim de kuruyor güzel bı havalandırma da yapamıyorum ,temiz hava d gerekli
Yasanixxx Moonlightttt evet onu yapıyorum bir kaç gündür ama açılmıyor tam olarak icindeki pislik çıkmıyor
Moonlightttt Yasanixxx Allah Allah bir delikten sıkınca diğer delikten fışkırır çıkmalı aslnda. Bilemedim canm başka fikrim yok
elif_2021 Yasanixxx Yasanixxx sen suyu burnuna sikarken aynı zamanda sırtına biraz pat pat yap ki yutmasin suyu sen sırtına vurdukça çıkacaktır bana doktor öyle gösterdi inanaki faydasını gördüm çok bide yatağınin kosesine soğan koy üstüne karanfil batır gündüz böyle ferahlatıcı yağ damlar kıyafetine burnu açık kalsın hep inşallah hemencik iğlesirsin kuzum çok geçmiş olsun inşallah faydası olur 🤲🥰💖