Kızlar bebeğimle ilk 2-3 ay güzeldi sonrasında meme emme konusu benim için tam bir kabusa dönüştü. Beni emmek istemiyor sürekli atak haftası, etrafı keşfetmeye başlıyor vs vs diyerek kendimi avuttum ama yok bu başka bir şey yA. 6 ay 3 günlüğüz aylardır ayakta emzirdiğim oldu pilates topunda emzirdiğim oldu son dönemdede artık meme tutmadığı İçin ağzıma bir oyunca sıkıştırıyorum elimle ağzımdan almaya çalışırken emiyor. Meme emerken eline bir şey takılsın onu kavrasın direk ağzına götürüyor ve memeyi bırakıyor. Battaniye emiyor kocamdayken bile bazen dönüp meme arar gibi hareket yapıyor elini emiyor ne versem ağzına götürüyor ama memeyle zoru var çözemiyorum. Geceleri uykuluyken güzel emiyor diyordum uykusu çok az açılsın o sefer gece de emmiyor yaklaştırınca sinirleniyor taki dikkatini çeken bir şeyi ağzıma koyana kadar ona bakarken emiyor yemin ederim yoruldum insanların yanında emziremiyorum misafirlikte emziremiyorum asla ne yapacağımı şaşırdım ya. Bu arada sadece anne sütü verdim ilk altı ay böyle zorlaya zorlaya kilosu da iyiydi. Sütümde başka damlaya damlaya geliyor sonra bir dakika kadar tazyikli geliyor sonra yine damlıyor tazyikli gelmesi hoşuna gidiyor ama damlayınca sabredemiyor bazen bırakıyor. Cevap verenlere teşekkürler şimdiden.