seher_ckr Merhaba kizlar , kizim elif 1 yas 7 aylik , 6 ayliken mecbur sallamaya alistirmak zorunda kaldim ve suan nasil tek basina uyumasini saglayabilirim bilmiyorum 4 ay sonra kreşe basliyor ozaman kadar ögretmem lazim bana fikir verim lütfen.
tugbahy6 seher_ckr 2 yaş olacak neredeyse sallanarak mı uyuyor 😳 uyku eğitimi videolarını izlediniz mi
dorukannem-18 İnstagram da Türkan Acar diye biri var onun sallamayı nasıl bırakabilirsiniz diye hikaye anlatımı var onu uygulayın işe yarar belki
Bety 1 yaş 8 aylık emerek uyuyordu memeyi bırakınca sallamaya alıştı şimdi saat 11 gibi bütün ışıkları kapatıp yatıyoruz uyuyor numarası yapıyoruz asla tepki vermiyoruz tepemizde falan dolaşıyor sonra yatıyor yatmazsa sallıyorum böyle böyle alıştırmayı düşünüyorum inşallah başarırım sizde deneyin isterseniz gün geçtikçe kendi kendine uykuya dalma süresi kısalacaktır
Alpler2020 17aylık gündüz bizde sallanarak uyyoruz hatta hiç bırakamıyorum bırkamaya çalışırken daha uyanıyo ama gece yanına yatıyorum kendi uyuyor.