Berencik 2 aylık kızım var mama+meme ile besleniyoruz Hipp mama kullanıyoruz ama kızım kaka yaparken cok zorlanıyo mama yarıyo ama kakasını yapamıyo zorlanıyo aglıyo mama önerisinde buluncak var mı
Minti Berencik bizimde aynı öyle hipp combiotic kullanıyordum ağlıyo ıkınıyo kızarıyo kaka yaparken aptamil aldım bi haftadır daha ıyı sanki ama yine değiştircem mamayı
Berencik Kelebek_16 veriyorum ama fayda etmiyo kaka yaparken aglamaktan sesi kısılıyo ıkınıyo zorlanıyo mamaya zeytinyagi bile koydum ama hala aynı
Berencik Htc_klc1 bi deniyim bebelac gold ve sma cok öneren var kızım kücük dogduda kilo kaybetsinde istemiyorum
Minti Bebelac gold yada aptamıl conformil alayım diyorum bebelac lf de öneriyolar valla bebeğime iyi gelen mamayı bıran önce bulurum inşllahh keşke sütümle doysada emzirsem çok özeniyorum böyle sakinleştirmeside çok zor oluyo
durupelin cnm 1 haftadır evolvia kullanıyorum ve inanılmaz memnunum kabızlık ortadan kalktı sma aptamil 2 çeşidini kullanmış biri olarak hepsi çocuğuma gaz ve kabız yaptı tabiki her bebekte farklılık gösterebilir ama denemeni tavsiye ederim farklı göreceksin
ZBHaras Aptamil conformil çok memnumum bebeğim ilk ay 1 kilo almıştı ama anne sütü almıyor emmiyor arada sağdım verdim şimdi sma kullandık memnun kalmdık doktor bunu önerdi memnunum