Aleynatnr45 Gözüm birden bire şişmeye başladı 2 günde arttı iyice şimdi ağrı yapıyor dalinle yıkadım 1 2 defa fayda etmedi niye oluyor ki acaba başına gelen var mı 😥
Almi21 Aleynatnr45 benim şiştiydi birden dedim arı mı soktu anlamadım dirsek iti mi dıyolar ona dönüştü sonra
Yigitannesii Aleynatnr45 temiz nemli beze ütüyü basın sıcaklığını gözünüze kapayın. Veya su kaynatip pamukla uygulayın gözünüze. Emin olun çok faydasını göreceksiniz ağrıyı batmayi şişliği alıyor 2 günde birkaç defa uygulayın geçer inşallah
Aleynatnr45 simiyyy aslında dışarıda Bi yerlere ellediğimden dolayı elimi eve gelip yıkayana kadar gözüme değdirmem ona ihtimal veremedim olabilir de nasıl geçmişdi sizinki kaç gün sürdü
simiyyy Aleynatnr45 boşluğuna denk gelmiştir canım olabilir bunlar. Üç gün geçer diye bekledim daha kötü oldu doktora gittim damla verdi iki günde geçti
Aleynatnr45 Doga0812 öyle mi deniyor halk arasında 🤣 tıp dilinde arpacık dendi bana ilk defa geliyor başıma bilmiyorum o yüzden ama kaşınmaya başladı bgn 😥